De Krijgsman Muiden

Nieuwbouw in De Krijgsman Muiden

De Krijgsman Muiden is een nieuwbouwlocatie die verrijst op het terrein van een voormalige (en gelijknamige) kruitfabriek. Het gebied ligt even ten oosten van Amsterdam, dicht bij de historische vesting van Muiden en het schitterende Muiderslot.

De Krijgsman Muiden: nieuwbouwlocatie op historische grond

Het was ooit onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Dat is een serie verdedigingswerken die Amsterdam moest beschermen tegen vijandelijke legers. Van zowel de fabriek als de verdedigingswerken zijn nog mooie restanten bewaard gebleven. Verder kun je in het gebied heerlijk wandelen over bospaden en door parkachtige gebieden. En wil je even uitwaaien, dan loop je zo naar de IJmeerdijk. Daar kun je volop genieten van het uitzicht over het water.

Allerlei typen nieuwbouwwoningen, ook zelfbouwkavels

In dit bijzondere ‘woonlandschap’ zijn en worden eengezinswoningen, tweekappers, vrijstaande woningen en appartementen gebouwd. Ook zijn er vrije zelfbouwkavels. De stijl is dan weer heel modern, dan weer passend bij het industriële verleden van het gebied, dan weer natuurlijk en landschappelijk. Op deze pagina vind je het aanbod dat voor De Krijgsman Muiden bij ons is aangemeld. Ook lees je het laatste nieuws.

Bronnen: www.amsterdamwoont.nl en www.dekrijgsmanmuiden.nl | Fotografie: Doede Jaarsma Communicatie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan