Hoofddorp

Nieuwbouw in Hoofddorp

Hoofddorp, de grootste woonplaats van de gemeente Haarlemmermeer, ligt net onder Haarlem. Dankzij zijn gunstige ligging is Hoofddorp goed bereikbaar met de auto en de trein. Je kunt hier naar hartenlust shoppen, want winkelcentrum Winkelstad telt ruim 300 winkels. Deels gaat het om winkels van lokale ondernemers, deels om filialen van landelijke of internationale ketens. En ben je even uitgewinkeld, dan kun je bij een van de vele cafés bijkomen en wat eten en drinken.

Hoofddorp: restaurants, hotels, erfgoed en museum

Vanwege de centrale ligging is Hoofddorp in trek bij bedrijven, winkels en horeca. Zo vind je er verschillende goede restaurants en hotels. Een van de bezienswaardigheden is het historische Fort van Hoofddorp, onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Ben je een kunstliefhebber? Neem dan eens een kijkje in het Greenbox Museum, waar bijzondere kunstwerken uit Saoedi-Arabië te zien zijn. Leuk weetje over Hoofddorp: de verhalen in de kinderboeken van Dik Trom spelen zich hier af.

Nieuwbouwprojecten in Hoofddorp

Hoofddorp is al jaren een plek waar veel nieuwbouwwoningen worden gebouwd. Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod dat bij ons is aangemeld. Ook lees je het laatste nieuws. En zoek je specifiek naar nieuwbouwaanbod op de grotere nieuwbouwlocaties Hyde Park en Tudorpark, dan hebben we dat netjes voor je apart gezet.

Bronnen: www.amsterdamwoont.nl en www.visithaarlemmermeer.nl | Fotografie: Kees van der Veer
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan