Diemen

Nieuwbouw in Diemen

Diemen is een rustige gemeente, die direct grenst aan het dynamische Amsterdam. Je vindt er een ruim aanbod aan woningen en alle voorzieningen zijn binnen handbereik. Zoals winkelcentra, horeca, sportvoorzieningen en basisscholen. Met de fiets ben je zo in Amsterdam, de natuur of aan het water.

Diemen, wonen naast of nabij Amsterdam

Diemen ligt aan de oostkant van Amsterdam en grenst aan drie zijden aan de hoofdstad. Het grote voordeel van die nabijheid is dat ook de winkels, horeca, culturele voorzieningen, attracties en evenementen van Amsterdam nooit ver weg zijn. Breng bijvoorbeeld een bezoek aan dierentuin Artis, het Van Gogh museum of het Leidseplein. Of aan de Johan Cruijff Arena. Die ligt op circa 10 minuten, net als de grote concertzalen Ziggo Dome en Afas Live.

Water en natuur

Ten noordoosten van Diemen ligt het IJsselmeer met al zijn recreatiemogelijkheden. Ook elders rondom Diemen kun je genieten van ruimte en natuur. Denk aan de Diemerpolder, het Diemerpark, de Bijlmerweide, het Gaasperpark, het veenweidegebied even verderop en natuurgebied Naardermeer.

Nieuwbouwprojecten in Diemen

Diemen is een plek waar in de afgelopen jaren veel nieuwbouwwoningen zijn gebouwd. Ook nu vindt er nog nieuwbouw plaats. Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod dat bij ons is aangemeld. Ook lees je het laatste nieuws. En zoek je specifiek naar nieuwbouwaanbod op de grotere nieuwbouwlocatie Holland Park, dan hebben we dat netjes voor je apart gezet.

Bronnen: www.amsterdamwoont.nl en www.daaromdiemen.nl | Fotografie: Doede Jaarsma Communicatie
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan