Typisch Tuinstad in verkoop: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

Typisch Tuinstad in verkoop: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West
21 september 2021

Nieuwbouwproject Typisch Tuinstad in Amsterdam Nieuw-West is in verkoop. Typisch Tuinstad krijgt 189 appartementen, maisonnettes en eengezinswoningen, zowel koop als huur, met verrassend veel woonruimte en uitstekende energieprestaties. De prijzen van de koopwoningen beginnen bij circa 365.000 euro (v.o.n.).

Appartementen (koop en huur), maisonnettes en eengezinswoningen in Amsterdam Nieuw-West

Typisch Tuinstad bestaat uit twee grote woonblokken. Aan de kant van de Osdorper Ban komen in een blok van zes lagen de huurappartementen, die allemaal in de middeldure categorie vallen. Op de begane grond is ruimte voor voorzieningen. Aan de groene tussenstraten en aan de binnentuin wordt de bebouwing drie of vier lagen hoog. Daar vind je de koopwoningen, met onder meer de eengezinswoningen en de maisonnettes. De woonoppervlaktes in het hele project lopen uiteen van ongeveer 70 tot zo’n 170 vierkante meter. Kenmerkend zijn de hoge plafonds en de grote ramen, die voor veel daglicht en een extra ruimtelijk gevoel zorgen. Het project krijgt daarnaast een fraaie binnentuin, groen aan de gevels, een parkeergarage en diverse overdekte fietsenstallingen.

Typisch Tuinstad: woningen met verschillende afwerkingsniveaus,  vanaf circa 365.000 euro

De koopwoningen in Typisch Tuinstad worden aangeboden met verschillende afwerkingsniveaus. Zo bepaal je zelf de indeling en de afwerking, en heb je in de hand hoeveel je hieraan uitgeeft. Een afbouwcoördinator begeleidt je desgewenst bij het opstellen van de kosten en het organiseren van het kluswerk. Je kunt ook kiezen voor het gemak van een compleet afgebouwde woning. Daar zijn diverse afbouwpakketten voor. De prijzen beginnen bij circa 365.000 euro (v.o.n.). Die prijs zal gelden voor een appartement van circa 70 vierkante meter. Appartementen van ongeveer 105 vierkante meter krijgen een koopsom vanaf zo’n 475.000 euro (v.o.n.). De prijzen voor de appartementen zijn inclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De gezinswoningen, met woonoppervlaktes van circa 140 tot zo’n 170 vierkante meter, zijn beschikbaar vanaf ongeveer 460.000 euro (v.o.n.). Dit is éxclusief eeuwigdurend afgekochte erfpacht. De genoemde prijsindicaties gelden voor woningen die op basisniveau worden afgewerkt.

Bekijk de animatie voor uitleg over de verschillende afwerkingsniveaus van Typisch Tuinstad:

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een koopwoning in Typisch Tuinstad? Schrijf je dan in via de projectsite. Dan staat alle informatie en documentatie online, ook het inschrijfformulier. Wees er wel snel bij. De inschrijftermijn sluit op zondag 10 oktober (23.59 uur).

Ook huurwoningen in Typisch Tuinstad, Amsterdam Nieuw-West

Typisch Tuinstad krijgt ook huurwoningen. Het gaat om appartementen met een minimale woonoppervlakte van 70 vierkante meter en twee slaapkamers. De appartementen bevinden zich in het middensegment. Je kunt je nog niet voor deze woningen inschrijven, ook niet op 24 en 25 september. Pas als de oplevering in zicht komt (gepland: najaar 2023), komen de huurappartementen op de markt.

Co-living in Typisch Tuinstad

Co-living – samenwonen met een familielid, vriend, kennis of collega – is ook mogelijk in Typisch Tuinstad, in het co-living ensemble.

Winkels, horeca, cultuur en recreatiemogelijkheden in de omgeving

Aan de Osdorper Ban vind je diverse bakkers, supermarkten en groente- en fruitwinkels. Even verderop ligt het levendige Osdorpplein, met een mix aan winkels, horeca en cultuur. Ook foodcourt Westmarket heeft hier zijn plek. Naar theatervoorstellingen kun je in het nabij gelegen Theater Meervaart. In de buurt ligt ook de Sloterplas, waar je kunt wandelen, picknicken, van de zon genieten, varen en zwemmen. Dat laatste kan ook in het nabij gelegen Sloterpark Bad.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.