Wat doen wij?

 

Deze website is een initiatief van Vereniging Promotie Nieuwbouwwoningen, een non-profit samenwerkingsverband tussen woningmarktpartijen en gemeenten in de Metropoolregio Amsterdam. Tientallen marktpartijen en steeds meer gemeenten zijn bij Amsterdam Woont aangesloten. Via de database van OSRE presenteren zij hun nieuwbouwaanbod en zelfbouwkavels op deze site. Mede dankzij het grote aantal partners is amsterdamwoont.nl dé nieuwbouwsite van de Metropoolregio Amsterdam.

Nieuwbouwaanbod, zelfbouwkavels, financiële informatie en duurzaamheid

Op deze website brengen we het aanbod van al die partijen, zowel nieuwbouwwoningen als zelfbouwkavels, bij elkaar. Ook bieden we het laatste nieuwbouwnieuws, video’s en informatie over nieuwbouwwijken of -locaties, financiële informatie en artikelen over hoe je met de apparatuur en technieken in je nieuwbouwwoning energiezuinig en comfortabel kunt wonen.

Website, nieuwsbrieven, socials, b2b-site en borrels

Behalve deze website zijn er nog andere pijlers onder Amsterdam Woont: onze e-mailnieuwsbrieven en de social media-kanalen Facebook en Instagram. Voor zakelijke partners hebben we een B2B-website en een B2B-mailing, en organiseren we regelmatig borrels op bijzondere (nieuwbouw)locaties met interessante presentaties.

Makkelijker

Aanbod, nieuws, informatie en inspiratie. Met Amsterdam Woont maken we de zoektocht naar een nieuwbouwwoning of zelfbouwkavel in de Metropoolregio Amsterdam een stuk gemakkelijker.

Verzendschema nieuwsbrieven

Onze nieuwsbrief met het laatste nieuwbouwnieuws uit Amsterdam en regio verschijnt bijna elke week, op dinsdag. Het aantal nieuwsbrieflezers ligt inmiddels rond de 54.000. Het verzendschema vind je op deze pagina op onze B2B-site. Behalve deze wekelijkse mailing hebben we – op aanvraag – ook een single-item mailing, exclusief over één project. Die mailing gaat naar hetzelfde bestand.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan