Het laatste nieuws over nieuwbouwprojecten in Amsterdam en regio

Wanneer start de verkoop van dat nieuwbouwproject met die oud-Hollandse uitstraling? Welke appartementen zijn er nog te koop in dat gebouw aan het water? Waar in de regio komen binnenkort twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar? En in welke projecten komen appartementen en gezinswoningen met een middeldure huur? De antwoorden op dit soort vragen vind je op deze pagina met nieuwbouwnieuws uit Amsterdam en regio.

Nieuws over nieuwbouwlocaties en zelfbouwkavels in Amsterdam en regio

Behalve nieuws over nieuwbouwprojecten in Amsterdam en regio vind je hier ook nieuws over grotere nieuwbouwlocaties. Denk aan Sluisbuurt, Centrumeiland, Oostenburg en NDSM in Amsterdam, Weespersluis in Weesp en De Krijgsman Muiden in Muiden. Ook lees je hier nieuws over de mogelijkheden om in Amsterdam en regio zelf een huis te bouwen, eventueel samen met anderen.

Interviews nieuwbouwkopers, financiële informatie, energiezuinig wonen

Verder vind je op deze pagina interviews met nieuwbouwkopers over hun ervaringen, artikelen met financiële informatie en verhalen over hoe je alle moderne installaties kunt gebruiken om zo energiezuinig en comfortabel mogelijk te wonen.
Nieuwbouw Amsterdam - Amsterdam Woont
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan