Nieuws
31 januari 2024

The Concourse: appartementen in hartje Hoofddorp. Bouw gestart! Nu tijdelijk 15.000 euro korting

Wonen in een stedelijke omgeving met winkels, cultuur, horeca en sportvoorzieningen. Het kan in de appartementen van nieuwbouwproject The Concourse in het centrum van Hoofddorp. De bouw van The Concourse is gestart en dat wordt gevierd met een fantastische Winteractie! Voor de eerste vijf appartementen van het type A die vanaf nu worden verkocht, geldt een korting van 15.000 euro. Profiteer nu. Wie het eerst komt, die het eerst maalt. De actie loopt tot 1 maart 2024.

The Concourse: eersteklas gebouw met ideale appartementen voor starters

The Concourse is een eersteklas gebouw met 69 fraai ontworpen appartementen in het centrum van Hoofddorp, ideaal voor starters. De gevels zijn opgesplitst in verschillende delen, waardoor er een gevarieerd straatbeeld ontstaat. Bij het ontwerpproces is veel aandacht besteed aan kwaliteit en duurzaamheid. Dit resulteert in zeer energiezuinige appartementen met een hoogwaardige afwerking. De appartementen beschikken over een Frans balkon of zijn voorzien van een elektrisch schuifkozijn. Dit kozijn kan in z’n geheel worden geopend. Daarnaast is er een gemeenschappelijke binnentuin. Parkeren doe je in de parkeergarage.

Compacte tweekamerappartementen vanaf 344.000 euro

De kortingsactie geldt voor de appartementen van het type A. Dat zijn de compacte tweekamerappartementen met koopsommen van 344.000 tot 350.000 euro (v.o.n.). Er zijn ook nog enkele grotere appartementen beschikbaar in The Concourse. Een overzicht van het nog beschikbare woningaanbod staat op de aanbodpagina op de projectsite.

Dit zijn de actievoorwaarden:

  • De actie is van toepassing op de appartementen van het type A en loopt tot 1 maart 2024.
  • Dit houdt in dat de koop- en aannemingsovereenkomst uiterlijk op 1 maart 2024 ondertekend moet zijn.
  • Een optie op een bouwnummer wordt pas verstrekt zodra de makelaar in het bezit is van de financieringsverklaring, waarin wordt verklaard dat je het bedrag van jouw gewenste koopappartement minus de korting van 15.000 kunt financieren, én er een afspraak met de makelaar staat ingepland.
  • De maximale optietermijn bedraagt één week. Binnen die tijd dienen de contracten dus getekend te zijn.

Nog meer kansen voor starters dankzij de starterslening

Niet alleen de Winteractie, ook de starterslening van de gemeente Haarlemmermeer vergroot de mogelijkheden van starters om een woning in The Concourse te kopen. Hoe dit financiële duwtje in de rug werkt en wat de voorwaarden zijn, lees je hier. Wil je jouw financiële situatie in kaart brengen? Neem dan contact op met Abbink Adviesgroep (072-5614936) voor een berekening. Zij kunnen ook direct aangeven welke financiële voordelen de aankoop van een appartement in The Concourse met energielabel A++ met zich mee brengt.

The Concourse: open huis op zaterdag 10 februari

Wil je meer weten over de appartementen in The Concourse, de Winteractie en de mogelijkheden? Kom dan op zaterdag 10 februari naar het open huis in Restaurant Nozem aan de Concourslaan 26 in Hoofddorp. Het verkoopteam vertelt je dan alles over het project. Je bent welkom tussen 11:00 en 13:00 uur.

Bekijk overzicht