Nieuws
1 juli 2024

The Concourse: appartementen vanaf 344.000 euro in hartje Hoofddorp. Kom naar de open dag op 6 juli

Wonen in het centrum van Hoofddorp met winkels, cultuur, horeca en sportvoorzieningen in de directe omgeving. Het kan in nieuwbouwproject The Concourse. In dit energiezuinige nieuwbouwproject zijn nog diverse tweekamerappartementen beschikbaar. Het gaat om woningen van circa 50 vierkante meter met koopsommen van 344.000 of 350.000 euro (v.o.n.). Op de begane grond is ruimte voor winkels of bijvoorbeeld een espressobar. De bouw is volop bezig. Kom zaterdag 6 juli tussen 11:00 en 13:00 uur naar de open dag bij restaurant Nozem aan de Concourslaan 26 in Hoofddorp.

The Concourse, Hoofddorp: speelse architectuur, ruime balkons

Met acht verschillende gevels presenteert The Concourse zich als meerdere kleine gebouwen. Elke gevel heeft zijn eigen specifieke kenmerken, op het gebied van kleur, hoogte, raamvorm en details. Dit geeft een gevarieerd straatbeeld dat mooi past in de winkelstraten van het centrum van Hoofddorp. Behalve over ruime balkons en terrassen beschikken enkele appartementen over elektrische schuifkozijnen die helemaal open kunnen. Zo haal je buiten letterlijk naar binnen.

Fraaie binnentuin

Over buiten gesproken. The Concourse krijgt een fraaie binnentuin, met fleurige bloemen, prachtige planten en bomen, en diverse grassoorten. Hier tref je je buren voor een gezellig praatje of een borrel. De binnentuin krijgt ook een duurzame functie; dankzij de opvang van het regenwater is de binnentuin klimaat-adaptief. Dit draagt bij aan de vermindering van de ‘hittestress’ in het gebouw.

Appartementen The Concourse: energielabel A++ en A+++

De appartementen in The Concourse zijn zeer energiezuinig en hebben energielabel A++. Een deel van de appartementen heeft zelfs energielabel A+++. De uitstekende energieprestaties zijn mogelijk dankzij (onder meer) goede isolatie, zonnepanelen op het dak en (per appartement) een individuele warmtepomp met warmteterugwinning. De appartementen zijn daarnaast voorzien van vloerverwarming.

Lagere energiekosten, meer lenen en starterslening

Dankzij de energieprestaties is je energierekening fors lager (bij normaal verbruik) en kun je meer lenen voor de aankoop van je appartement. Los daarvan is er nóg een financieel voordeel: als starter op de woningmarkt kun je de starterslening van de gemeente Haarlemmermeer aanvragen. Als je aan de voorwaarden voldoet, kan dit financiële duwtje in de rug je helpen het appartement te kopen.

Interesse? Kom zaterdag 6 juli naar de open dag

Heb je belangstelling voor een appartement in The Concourse? Kom dan naar de open dag op zaterdag 6 juli van 11:00 tot 13:00 uur. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam over het project en de nog beschikbare appartementen. De open dag vindt plaats bij restaurant Nozem, aan de Concourslaan 26 in Hoofddorp. Ben je verhinderd en wil je wel graag in gesprek over het project? Neem dan contact op met LUCA Makelaardij via 072-5272000. Meteen inschrijven via de aanbodpagina op de projectsite kan ook. Je kunt in The Concourse een appartement overigens ook als belegging kopen.

Bekijk overzicht