Nieuws
26 juni 2024

Laatste appartementen aan het water in PEAK Noorderplassen (Almere). Oplevering in september, open dag op 5 juli

Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar in PEAK Noorderplassen, een fraai appartementengebouw aan het water in Almere. Het gaat om enkele Tuinlofts, een Waterloft en een zeer exclusief Penthouse. Op vrijdag 5 juli is er tussen 16:00 en 18:00 uur een open huis. Kom ter plekke kijken, proef de sfeer, verken de omgeving en ga in gesprek met het verkoopteam. De oplevering wordt in september verwacht. Je kunt hier dus heel snel wonen.

PEAK Noorderplassen, Almere: wonen met een permanent vakantiegevoel

PEAK Noorderplassen verrijst – de naam zeg het al – in het Noorderplassengebied in Almere. Dankzij zijn langgerekte vorm en het houtwerk aan de gevels wordt PEAK een echt landmark. Het gebouw kijkt uit over de Noorderplassen en er tegenover liggen een jachthaven en horecagelegenheid De Kapitein. Je wordt hier overigens niet alleen omringd door water en watersport. Ook de (natte) graslanden en het bos van Nationaal Park Nieuw Land liggen naast de deur. Dit is dan ook een plek waar je de hele dag een vakantiegevoel hebt. Dat gevoel wordt nog versterkt door de PEAK Lounge, een gezellig board house waar je na het surfen terechtkunt om even wat te drinken en bij te praten. Vakantiegevoel of niet, op loopafstand van PEAK zijn allerlei basisvoorzieningen te vinden, zoals winkels voor de dagelijkse boodschappen.

Nog enkele appartementen beschikbaar, ook met ruimte voor bedrijf aan huis

De nog beschikbare appartementen in PEAK Noorderplassen zijn enkele tweelaagse Tuinlofts, een tweelaagse Waterloft en een Penthouse.

Tuinlofts op begane grond, met souterrain

De tuinlofts liggen op de begane grond. Deze woningen zijn 117 vierkante meter groot en hebben vier kamers en een terras met uitzicht op het water. Bijzonder is het souterrain met eigen ingang. Daar kun je een (koele) slaap- of hobbykamer van maken, maar het is ook heel goed te gebruiken voor een bedrijf aan huis. Koopsom: vanaf 580.000 euro (v.o.n.).

Waterloft: tweelaagse woning met uitzicht over het water

De waterloft is eveneens tweelaags en ligt op de tweede verdieping. Met 121 vierkante meter is deze woning net iets groter. Ook de waterloft telt vier kamers. Verder heb je een flink balkon, van waaraf je uitkijkt over het water. Koopsom: 595.000 euro (v.o.n.)

Penthouse: 250 vierkante meter woongenot

Dan is er nog het penthouse. Dit riante appartement is 250 (!) vierkante meter groot en telt vijf kamers en twee badkamers. Een heerlijk terras van 28 vierkante meter biedt je een geweldig uitzicht over de omgeving. Je hebt in deze bijzondere woning onder meer een sauna, twee inloopdouches en een ligbad. Koopsom: 2.000.000 euro (v.o.n.).

Energiezuinige woningen in PEAK Noorderplassen, inclusief design keuken en luxe sanitair

De woningen in PEAK Noorderplassen zijn duurzaam en energiezuinig (energielabel A+++). Dat scheelt in je energierekening en om de woning te kopen kun je ook nog eens meer lenen. De oplevering is inclusief een prachtige design keuken en luxe sanitair. Kenmerkend zijn verder de hoge plafonds en hoge ramen, voor extra lichtinval en een maximaal uitzicht. Parkeren doe je in de garage onder het gebouw, waar je ook een eigen berging hebt. De oplevering wordt in september verwacht. Je kunt hier dus heel snel al wonen.

Kom vrijdag 5 juli naar het open huis van PEAK Noorderplassen!

Is je interesse voor een woning in PEAK Noorderplassen gewekt? Kom dan vrijdag 5 juli naar het open huis. Je kunt dan het gebouw en een aantal woningen bekijken, met de makelaar in gesprek en de schitterende omgeving verkennen. Het open huis vindt plaats op de bouwlocatie aan het Wimpelplantsoen 403 in Almere. Ben je op 5 juli verhinderd? Bel dan ID Makelaars voor een aparte bezichtiging: 035-6424474.

Bekijk overzicht