Nieuws
8 juli 2024

Kubus Noord, Amsterdam: de laatste appartementen in fase 2. Kom naar de Summer Meet & Greet op 20 juli

Er is veel belangstelling voor de appartementen van fase 2 van nieuwbouwproject Kubus Noord in Amsterdam Noord. Tegelijkertijd zijn er nog leuke twee-, drie- en vierkamerappartementen beschikbaar. De prijzen beginnen bij 379.840 euro (v.o.n.), inclusief vijftig jaar afgekochte erfpachtcanon. Kubus Noord verrijst in de levendige Waterlandpleinbuurt. Kom op zaterdag 20 juli tussen 14:00 en 16:00 uur naar de Summer Meet & Greet in het verkoopcentrum aan de Katrijpstraat in Amsterdam en ga in gesprek met de makelaars.

 • Summer Meet & Greet Kubus Noord, zaterdag 20 juli.
 • Verkoopcentrum (Katrijpstraat, Amsterdam).
 • Tussen 14:00 en 16:00 uur.
 • In gesprek met de makelaars, onder het genot van zomerse hapjes en drankjes.

Kubus Noord: lichte en stijlvolle appartementen met tuin, terras of balkon

Kubus Noord bestaat uit diverse gebouwen die – variërend in hoogte – op een speelse wijze aan elkaar geschakeld zijn. De bouwstijl is licht, ruimtelijk en stijlvol. De 69 appartementen van fase 2 komen in twee gebouwen, die haaks op elkaar staan. Het gaat om een studio van circa 45 vierkante meter en om twee-, drie- en vierkamerwoningen van circa 42 tot ongeveer 111 vierkante meter. Je kunt kiezen uit verschillende indelingen, passend bij jouw manier van wonen en leven. Er is een gezamenlijke fietsenberging en alle appartementen hebben een eigen tuin, terras of balkon. Nog meer buitenruimte is er dankzij de openbare binnenplaats van Kubus Noord. Tussen bomen, struiken en grassen kun je hier buiten zitten, je buren ontmoeten of met je kind(eren) spelen. De nog beschikbare woningtypen (al dan niet onder optie) op een rijtje:

 • Tweekamerappartementen van circa 52 tot 66 vierkante meter. Koopsom: vanaf 379.840 euro.
 • Driekamerappartementen van circa 67 tot 78 vierkante meter. Koopsom: vanaf 464.840 euro.
 • Vierkamerappartement van circa 101 vierkante meter. Koopsom: 599.840 euro.

De genoemde prijzen zijn vrij op naam en inclusief 50 jaar afgekochte erfpachtcanon (tot 2074). Bekijk de woningzoeker op de projectsite voor de actuele beschikbaarheid. Zoals het er nu naar uitziet, start de bouw komend najaar. De oplevering zal dan medio 2026 zijn, zo is de verwachting.

UITGELICHT: driekamerappartement in Kubus Noord

Extra aandacht verdient het driekamerappartement (type C1), bijvoorbeeld bouwnummer C.01.06. Dit appartement is circa 71 vierkante meter groot. De kenmerken op een rijtje:

 • Een ruimtelijk en functioneel appartement met twee comfortabele slaapkamers.
 • Uitgebreide keuken in hoekopstelling.
 • Badkamer met fraai wastafelmeubel en apart toilet.
 • Vloerverwarming en comfortkoeling.
 • Energielabel A+++.
 • Dit appartement voldoet aan al je wensen met een combinatie van comfort en duurzaamheid.
 • Koopsom: 491.840 euro (v.o.n.).

Interesse? Schrijf je in via de woningzoeker op de projectsite.

Kubus Noord: complete appartementen, lagere energierekening, meer wooncomfort

De appartementen van Kubus Noord zijn bij oplevering voorzien van een complete keuken en een stijlvol afgewerkte badkamer en toilet. Ze zijn daarnaast zeer energiezuinig, zoals je van nieuwbouw mag verwachten. Dat scheelt aanmerkelijk in je energierekening en het is nog comfortabel ook, mede dankzij vloerverwarming en comfortkoeling. Extra voordeel: bij veel hypotheekverstrekkers kom je in aanmerking voor een rentekorting.

Interesse? Schrijf je in of kom naar de Summer Meet & Greet op zaterdag 20 juli

Heb je belangstelling voor een appartement in Kubus Noord? Schrijf je dan in via de woningzoeker op de projectsite. Je kunt je ook inschrijven voor appartementen die onder optie staan. Je komt dan op de reservelijst en maakt alsnog een kans als optanten afhaken. Wil je liever eerst in gesprek met de makelaar? Kom dan op zaterdag 20 juli tussen 14:00 en 16:00 uur naar de Summer Meet & Greet in het verkoopcentrum aan de Katrijpstraat in Amsterdam. De makelaars staan klaar om je alles over het project te vertellen. Er is een smoothiebar met heerlijke zomerse hapje en drankjes, voor een echte zomerbeleving. Ben je verhinderd? Kom dan op een ander moment langs. Het verkoopcentrum is elke twee weken op donderdag tussen 16:00 en 17:00 uur open. De eerstvolgende openstellingen zijn op donderdag 18 juli en donderdag 1 augustus. Je kunt ook op een ander moment in gesprek. Bel voor een afspraak Bert van Vulpen makelaars + hypotheken (020-7058998) of stuur een mail (nieuwbouw@bertvanvulpen.nl).

Wonen in Amsterdam Noord, nabij een park, winkels, scholen en kinderopvang

Kubus Noord verrijst in de Waterplandpleinbuurt, naast Park Groene Zoom en nabij winkelcentrum Waterlandplein. In het park kun je hardlopen, picknicken of lekker van de zon genieten. In het winkelcentrum haal je je dagelijkse boodschappen en ga je naar de kapper of de fietsenmaker. Of naar de toko voor een potje sambal, een bakje bakkeljauw of zoete baklava.

Versmarkt, boerderijwinkel en andere voorzieningen

Koop je graag vers van de boer, tuinder, slager, visboer of bakker, dan fiets je in een paar minuten naar versmarkt ‘Landmarkt’ of naar boerderijwinkel Melktap. Andere voorzieningen zijn eveneens dichtbij, zoals kinderopvang, scholen en openbaar vervoer.

Amsterdam Noord: leuke winkels, hippe eettentjes, grote culturele trekkers

Noord is een van de grootste stadsdelen van Amsterdam en absoluut het groenste. Je vindt in Noord tal van leuke winkels en hippe eettentjes, maar ook grote culturele trekkers als EYE Filmmuseum en de A’DAM Toren. Vanuit de Waterlandpleinbuurt fiets je bovendien zo naar de weidse polders net buiten Amsterdam, met schilderachtige dorpjes als Durgerdam en Ransdorp. En wil je naar de bruisende binnenstad, pak dan het pontje bij de Buiksloterweg of de metro bij het Buikslotermeerplein. Beide zijn prima aan te fietsen. Toch liever de stad uit? In een paar minuten zit je met de auto op de A10.

Bekijk overzicht