Nieuws
13 juli 2022

De Velden, Kreekrijk: dorps wonen in groene en waterrijke wijk, dicht bij Amsterdam. Nu in verkoop

Wonen in de ontspannen sfeer van een Noord-Hollands dorp, met de stad binnen handbereik. Het kan in Kreekrijk, de nieuwste wijk van Assendelft, niet ver van Zaandam en Amsterdam. Sinds kort is de eerste fase van deelplan De Velden in verkoop. Je vindt hier 36 rijwoningen, 18 twee-onder-één-kap woningen en een vrijstaand huis, allemaal met een Zaanse architectuur. De prijzen in deze fase beginnen bij 540.000 euro (v.o.n.). Er zijn nog woningen beschikbaar. Kijk op de aanbodpagina op projectsite of bel de makelaar: 075-6472050.

Zaanse architectuur, veel groen en water in de wijk

Kreekrijk staat bekend om zijn Zaanse architectuur. Ook in deelplan De Velden wordt deze architectuurstijl doorgetrokken. Denk aan Zaanse gevels met houtwerk in mooie Zaanse kleuren, grote overstekken, raamroedes en fraaie details. Dat levert een gevarieerd en speels straatbeeld op. Ook de grote waterpartijen, en het vele groen in de wijk, dragen bij aan de sfeer in De Velden. Over groen gesproken. De woningen van De Velden worden zeer duurzaam, zeer energiezuinig en gasloos.

Kreekrijk Assendelft: alle voorzieningen dichtbij

De dorpse sfeer gaat in Kreekrijk (en dus ook in De Velden) samen met tal van voorzieningen. Zo is er winkelcentrum de Saen, met winkels voor de dagelijkse boodschappen, mode en lifestyle. En met een zorgcentrum met huisartsen, verloskundigen, een fysiotherapeut en specialisten van het Zaans Medisch Centrum. Er is ook een basisschool en er zijn allerlei speelvoorzieningen. Omdat er veel aandacht is voor verkeersveiligheid, kunnen je kinderen hier gewoon naar school lopen.

Niet ver van Zaandam en Amsterdam

Veel meer voorzieningen vind je natuurlijk in de stad. Zoals in het centrum van Zaandam en (uiteraard) in Amsterdam. Dat treft. Want je woont in De Velden straks niet ver van NS-station Krommenie-Assendelft. Met de trein ben je zo in hartje Zaandam of in het centrum van de hoofdstad. En met de auto is het ook heel goed te doen. Respectievelijk een kwartier en nog geen halfuur.

Nog enkele woningen beschikbaar in fase 1 De Velden (Kreekrijk, Assendelft)

Deelplan De Velden bestaat uit vier woonvelden. Verdeeld over deze velden komen eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen, vrijstaande woningen, appartementen en starterswoningen. De eerste fase bestaat uit 55 woningen, waarvan 36 rijwoningen, 18 twee-onder-één-kap woningen en 1 vrijstaande woning. De prijzen in deze fase beginnen bij 540.000 euro (v.o.n.). Er zijn nog enkele woningen beschikbaar. Welke woningen dat zijn, vind je op de aanbodpagina op de projectsite. Je kunt ook contact opnemen met Bert van Vulpen makelaars + hypotheken: 075-6472050 of nieuwbouw@bertvanvulpen.nl.

Lichte glooiing in het landschap

Kreekrijk is de nieuwste woonwijk van Assendelft. Gelegen naast Saendelft, maar mooier en ruimer. De naam Kreekrijk verwijst naar het landschap van Assendelft, waar een dichtgeslibde kreek met aan beide zijden een oeverwal voor een lichte glooiing in het landschap zorgt. Deze ‘kreekrug’ blijft behouden en is ingepast in de nieuwe wijk.

Bekijk overzicht