Nieuws
21 mei 2019
Inspirerende tours langs zelfbouwparels van Almere voor wie zelf een droomhuis wil bouwen

Heb je de ambitie om zelf een droomvilla te bouwen? Ontdek dan de mogelijkheden in Villapark Vogelhorst en Landgoed Overgooi, dé zelfbouwparels van Almere. Stap op zaterdag 22 juni in de VIP-bus van IkbouwmijnhuisinAlmere en laat je tijdens een 2,5 uur durende tour uitgebreid informeren en inspireren. Je zult ervaren dat je in beide wijken alle ruimte en vrijheid hebt om jouw woondroom te realiseren.

Tour langs prachtige villa’s en voorzieningen. Informatie over zelfbouwmogelijkheden Almere

Tijdens de tour rijd je langs (onder meer) prachtige villa’s, het landschapspark De Overgooische Zoom en bijzondere voorzieningen zoals Stadslandgoed De Kemphaan. Onderweg geniet je van lokaal geproduceerde lekkernijen. Een gids vertelt je alle ins en outs over de opzet van de wijken, de groene omgeving, de voorzieningen, de architectuur, de zelfbouwmogelijkheden en natuurlijk over de actueel beschikbare zelfbouwkavels. In Villapark Vogelhorst gaat het om kavels van 600 tot 950 vierkante meter (met prijzen vanaf 232.000 euro (v.o.n.)). In Landgoed Overgooi variëren de kaveloppervlaktes van 1.500 tot 5.000 vierkante meter. De prijzen beginnen bij 460.000 euro (v.o.n.).

Start tour zelfbouwparels Almere om 10.45 uur. Aanmelden is noodzakelijk

De tour langs de zelfbouwparels van Almere start om 10.45 uur. Aanmelden is noodzakelijk en kan via ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Er is nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meer informatie over het programma en het vertrekpunt krijg je als je je aanmeldt.

Bezoek aan Boerenmarkt met lokale, biologische producten

Stadslandgoed De Kemphaan is een van de trekpleisters die je tijdens de tour aandoet. Om de sfeer van dit landgoed echt te proeven, breng je een kort bezoek aan de Boerenmarkt. Hier kun je de lekkerste biologische producten kopen, dagvers en zelfgemaakt. Zo vind je er rundvlees van de eigen koeien, verschillende kazen, kruidenierswaren, het zelf gebrouwen Kemphaanbier, versgebakken brood en banket, en andere overheerlijke producten.

Bekijk de video over zelfbouwparel Landgoed Overgooi in Almere:

Bekijk de video over zelfbouwparel Villapark Vogelhorst in Almere:

Bekijk overzicht