Nieuws
3 juni 2024

In Missiehuis Park (Driehuis) maak je je woondromen waar. Kom naar het open huis op zaterdag 15 juni

Riante herenhuizen op een parkachtige plek, historische gebouwen met unieke woningen (‘specials’), en schitterende natuur. Ontdek Missiehuis Park, een fantastisch woonproject in Driehuis, nabij de Kennemerduinen en niet ver van Haarlem. Hier maak je je woondromen waar. Op zaterdag 15 juni is er een open huis. Dat biedt je weer een unieke kans om de woningen in aanbouw te bekijken, met het verkoopteam in gesprek te gaan en de schitterende omgeving te verkennen. Je bent tussen 10:00 en 12:00 uur welkom aan de Driehuizerkerkweg 123 in Driehuis.

Sinds kort in verkoop in Missiehuis Park: herenhuizen fase 2 vanaf 710.000 euro

Missiehuis Park is een unieke woonontwikkeling op een plek met diverse historische gebouwen, waaronder een kapel. In die gebouwen komen bijzondere woningen (‘specials’). Maar er is ook nieuwbouw. Zowel appartementen (allemaal uitverkocht) als herenhuizen. Over de nog beschikbare specials en herenhuizen kun je tijdens het open huis met het verkoopteam in gesprek. Ook over het nieuwste aanbod: de herenhuizen van fase 2. De woonoppervlaktes daarvan variëren van circa 130 tot 164 vierkante meter. Deze woningen hebben vier of vijf kamers, een fijne tuin en een eigen parkeerplaats. De koopsommen beginnen bij 710.000 euro (v.o.n.). Om een goede indruk van deze woningen te krijgen, kun je de herenhuizen van fase 1 bezoeken. De bouw daarvan is zo ver gevorderd, dat je daar al echt in kunt. Je kunt dan meteen de kwaliteit van het metselwerk en bijzondere geveldetails bekijken. Van de herenhuizen in fase 1 zijn er nog enkele beschikbaar.

Herenhuizen fase 1 en ‘specials’ in historische gebouwen bezichtigen tijdens open huis

Behalve de herenhuizen van fase 1 kun je tijdens de open dag ook diverse ‘specials’ bezichtigen. Deze bijzondere woningen in de historische gebouwen van Missiehuis Park (waaronder de kapel) zijn echt voor de fijnproevers. Bij de ontwikkeling van deze woningen zijn schitterende details, zoals details in het metselwerk, bijzondere dakconstructies en spitsboogramen, bewaard gebleven.

Energielabel A++++: veel comfort, lagere energierekening, meer leenmogelijkheden

De nieuwbouw herenhuizen in Missiehuis Park zijn zeer energiezuinig en hebben het hoogst haalbare energielabel: A++++. Dat betekent veel wooncomfort, een lagere energierekening en een flinke bijdrage aan het terugdringen van klimaatverandering. Nog een voordeel: zo’n gunstig energielabel biedt extra financieringsmogelijkheden. Behalve energiezuinig is Missiehuis Park ook natuurinclusief. Dat merk je onder meer aan de ‘inbouwstenen’ in de gevels, waarin vogels en vleermuizen kunnen nestelen.

Missiehuis Park: riant wonen in het groen, niet ver van Haarlem en Amsterdam

Missiehuis Park biedt een unieke mix van nieuwbouwwoningen en woningen in historische gebouwen. De directe woonomgeving is parkachtig, de ligging is uniek: aan Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Diverse voorzieningen, waaronder scholen en sportvoorzieningen, bevinden zich in de buurt. En de stad is niet ver weg. Het centrum van Haarlem ligt op een halfuur fietsen of op een kwartiertje met de auto. Op loopafstand stap je bovendien zo op de trein, bijvoorbeeld als je naar Amsterdam wilt.

Open huis Missiehuis Park: zaterdag 15 juni (10:00-12:00 uur)

Laat deze gelegenheid niet voorbijgaan en kom zaterdag 15 juni tussen 10:00 en 12:00 uur naar de bouwplaats.

  • Open huis bouwplaats Missiehuis Park.
  • Zaterdag 15 juni.
  • 10:00-12:00 uur.
  • Driehuizerkerkweg 123 in Driehuis (navigeer hier).
  • Bouwplaats op vijf minuten lopen van treinstation Driehuis. Vanaf NS-station Amsterdam Zuid (op de Zuidas) is het 23 met de trein naar NS-station Driehuis.

Tip: combineer je bezoek met een wandeling door de natuur

Je kunt je bezoek aan het open huis combineren met een wandeling door de schitterende natuur van Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Dat ligt op loopafstand van Missiehuis Park. Bezoek dan meteen de nabij gelegen Ruïne van Brederode. Echt een aanrader.

Bekijk overzicht