Nieuws
13 maart 2024

Hyde Park: het snelst verkopende nieuwbouwproject van Nederland. Ontdek het aanbod!

Het is het snelst verkopende nieuwbouwproject van Nederland: Hyde Park, de nieuwe grootstedelijke wijk in Hoofddorp, onder de rook van Amsterdam. Daar is op dit moment de fase (‘blok’) Knightsbridge in verkoop, met twee-, drie- en vierkamerappartementen vanaf 389.500 euro (v.o.n.). Maar waarom kiezen mensen voor een appartement op deze plek? Dat komt door de combinatie van luxe en comfort, duurzaamheid, financiële voordelen en zorgeloosheid.

Hyde Park: spectaculaire architectuur, schitterende binnentuinen, gemaksdiensten

Veel kopers van een woning in Hyde Park vallen voor de luxe en uitstraling van Hyde Park. De architectuur van de gebouwen is spectaculair, het ontwerp van de binnentuinen is ronduit schitterend en de installaties in de woningen zijn state of the art. Verder is er het Hyde Park Butler Point om dingen te doen waar jij niet aan toekomt. Zoals je kleding naar de stomerij brengen, een pakketje aannemen als je niet thuis bent, je boodschappen in ontvangst nemen en een bloemetje bestellen. Tegelijkertijd zijn de appartementen zeer energiezuinig (energielabel A+++), waardoor je meer wooncomfort hebt en je energiekosten (bij normaal verbruik) lager zijn.

Appartementen Hyde Park: nieuwbouw, dus niet overbieden en geen overdrachtsbelasting

Dat laatste is een duidelijk financieel voordeel. Een ander financieel voordeel is dat je in Hyde Park nooit méér betaalt dan de koopsom. Het gaat hier om nieuwbouw en dan weet je wat de prijs is. Er wordt niet overboden. Nog zoiets: omdat je je appartement vrij op naam koopt, betaal je geen overdrachtsbelasting. Los daarvan is de aankoop van een appartement in Hyde Park sowieso een goede investering. De verwachting is namelijk dat de waarde in de komende jaren alleen maar zal stijgen.

Niet of nauwelijks onderhoudskosten in Hyde Park

Dan is er nog de zorgeloosheid die nieuwbouw met zich meebrengt. Je hoeft je in de komende jaren geen (of nauwelijks) zorgen te maken over onderhoudswerk. Alles is nieuw en van hoge kwaliteit. Je vrije zaterdag is ook echt een vrije zaterdag. Die gaat niet op aan onderhoudsklussen.

Grootstedelijk wonen nabij een stadspark, NS-station, winkels en tennisbaan

Tot slot de locatie. Hyde Park verrijst in Hoofddorp, op enkele minuten lopen van een stadspark, NS-station Hoofddorp, het winkelcentrum van Hoofddorp en een tennisclub. Stap je in de auto, dan ben je in twaalf minuten op de Zuidas in Amsterdam. De banen, winkels, horeca, musea en evenementen van de hoofdstad zijn dus nooit ver weg.

Hyde Park, Knightsbridge: appartementen, maisonnettes en penthouses voor allerlei doelgroepen

Op dit moment is in Hyde Park fase (‘blok’) Knightsbridge in verkoop. Knightsbridge bestaat uit zes gebouwen, met flink wat hoogte- en ook kleurverschillen. Daarmee is een zeer gevarieerd woningaanbod gecreëerd, met twee-, drie- en vierkamerappartementen, maisonnettes (tweelaagse appartementen) en penthouses. Dankzij die variatie biedt Knightsbridge voor ieder wat wils: alleengaanden, koppels, gezinnen, empty nesters (van wie de kinderen al het huis uit zijn) en expats.

Complete appartementen met moderne keuken, fraai sanitair en balkon of terras

De appartementen worden opgeleverd met een moderne keuken van Bribus met inbouwapparatuur van Bosch, fraai Duravit sanitair en Porcelanosa tegelwerk, vloerverwarming en vloerkoeling, en een inpandige berging. Ze hebben ook allemaal een eigen balkon. En in de parkeergarage heb je twee fietsparkeerplekken. Ook kun je daar een stallingsplaats voor je auto kopen. De prijzen beginnen bij 389.500 euro (v.o.n.).

Interesse? Kom naar het informatiecentrum en ga in gesprek met het verkoopteam

Heb je belangstelling voor een appartement in Knightsbridge? Ga dan naar de aanbodpagina op de projectsite voor het totale (nog beschikbare) woningaanbod. Bezoek vervolgens het informatiecentrum Hyde Park House en ga in gesprek met het verkoopteam. Je kunt via de contactpagina op de projectsite een afspraak maken, maar je kunt ook bellen: 020-7474747. In de volledig uitgeruste showroom informeert de verkoopadviseur je over het actuele aanbod, het gebouw, de voorzieningen en de mogelijkheden voor jouw droomappartement. Je kunt plaatsnemen in de bioscoop, de maquettes bekijken en de woning ervaren door binnen te kijken in een van de modelwoningen. Zo krijg je een goed beeld van de ruimte en het afwerkingsniveau. Het Hyde Park House is open van maandag tot en met zaterdag.

Bekijk overzicht