Nieuws
22 maart 2024

Hout Hof Weesp: nog twee prachtige houten villa's beschikbaar

Na een succesvolle voorverkoop zijn nog twee van de zes woningen van nieuwbouwproject Hout Hof Weesp beschikbaar. Het gaat om prachtige houten villa’s op grote kavels op een ruim erf, 100 procent elektrisch en nul-op-de-meter. De villa’s zijn zogeheten Barentszhuizen en genieten onder die naam al een zekere faam. Dat is te danken aan de eenvoud in het ontwerp, het slimme gebruik van ruimte en licht en de nieuwste energiebesparende technieken. De villa’s zijn circa 228 (!) vierkante meter groot. De prijzen beginnen bij 1.655.000 euro (v.o.n.). Interesse? Meld je aan via de projectsite of bel een van de makelaars.

Hout Hof Weesp: heerlijk wonen op halfuur e-biken van hartje Amsterdam

Hout Hof Weesp ligt in Weespersluis, het nieuwe, groene en waterrijke woonlandschap bij Weesp. Je woont hier op loopafstand van de kronkelende Vecht en nabij het Gooi en het IJmeer. Met de e-bike ben je bovendien in een halfuur in hartje Amsterdam.

Houten villa’s op ruime kavels met grote achtertuin

De zes villa’s worden gebouwd op ruime kavels, die onderdeel zijn van een erf of hof. Het gaat om riante tweelaagse woningen met een grote achtertuin. De ruime kavels en de ligging van de woningen bieden veel privacy. Voor echt burencontact is er het gemeenschappelijke erf aan de voorkant van de villa’s. Je gebruikt dat erf als buren gezamenlijk.

Robuust, duurzaam, zeer comfortabel en nul-op-de-meter

De villa’s van Hout Hof Weesp zijn robuuste en duurzame houtskeletwoningen. Ze zijn ruim en licht, zeer comfortabel, 100 procent elektrisch en volledig nul-op-de-meter. Daarmee gaan de woningen verder dan de meeste nieuwbouwwoningen, die maximaal aan de BENG-norm voldoen (‘Bijna Energie Neutraal Gebouw’). Zonnepanelen op het dak produceren alle benodigde energie. Niet alleen voor het verwarmen en koelen van je huis of voor het verwarmen van tapwater, ook voor verlichting en elektrische apparaten.

Houten villa’s Hout Hof Weesp: ruimtelijk, sfeervol, een goed gevoel

Zodra je binnenkomt, ruik je het hout, zie je de sfeervolle balkenplafonds en ervaar je direct een goede akoestiek. De kamers zijn ruimtelijk, maar niet overdreven groot. De hoge nok zorgt voor extra sfeer. Hier voel je je meteen thuis, zelfs als je huis nog niet is ingericht. Dat is wat houtbouw doet: mensen een fijn gevoel geven. En de buitenkant dan? Moet je daar niet steeds onderhoud aan plegen? Nee, juist niet. De gevels en de kozijnen van de woningen in Hout Hof Weesp zijn dankzij een behandeling onderhoudsarm.

Jouw woonwensen: andere indeling, maatwerk inbouwkasten, styling

Bij het ontwerp is rekening gehouden met de ligging van de villa en de tuin ten opzichte van de zon, maar jij beslist over de indeling. Dankzij de slimme houtconstructie kunnen sommige scheidingswanden verplaatst of zelfs weggelaten worden. Zo zorg je ervoor dat jouw huis ook helemaal aan jouw woonwensen voldoet. De interieurarchitecten van Barentsz Ontdekkingshuizen, die de woningen hebben ontworpen, kunnen je alles vertellen over de mogelijkheden. Die gaan verder dan het verplaatsen of weglaten van een scheidingswand. Denk bijvoorbeeld ook aan vaste (op maat gemaakte) inbouwkasten, de indeling en afwerking van de badkamer en de keuken, en de hele styling. Zij kunnen je helpen bij het ontwerp, maar ook bij de uitwerking en de uitvoering. Zo word je volledig ontzorgd.

Interesse? Meld je aan of bel een van de makelaars

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare villa’s van Hout Hof Weesp? Meld je aan via de projectsite of neem rechtstreeks contact op met een van de makelaars: 020-4711904 (Sense Makelaardij) of 0294-484441 (makelaardij Koster Di Giacomo).

Bekijk overzicht