Nieuws
2 februari 2024

Hof van Saan: riant wonen in het groen of aan de kade in Diemen. Kom naar de verkoopdag, zaterdag 10 februari!

Riant, rustig en duurzaam wonen in het groen of aan het water, met Amsterdam om de hoek. Het kan in nieuwbouwproject Hof van Saan in Diemen. Binnen twee maanden is tweederde van de woningen verkocht. Alleen diverse twee-onder-één-kapwoningen en herenhuizen zijn nog beschikbaar. Ontdek dit woningaanbod én de locatie aan de Weespertrekvaart op de verkoopdag, op zaterdag 10 februari van 12:00 tot 14:00 uur (Weesperstraat 78-82 in Diemen). Als je komt, meld je dan wel even aan via het aanmeldformulier op de projectsite.

Riante twee-onder-één-kapwoningen in een hof, omringd door groen

De twee-onder-één-kapwoningen van Hof van Saan komen aan een groen hof en krijgen een klassieke, lichte en tegelijkertijd warme uitstraling. De woonoppervlaktes variëren van circa 154 tot 163 vierkante meter. Je hebt in deze riante huizen een grote woonkamer met open keuken en vier of vijf slaapkamers, waarvan je er gemakkelijk een of twee als werk- of hobbykamer kunt gebruiken. Verder beschik je over een badkamer met dubbele wastafel en over een extra toilet op de verdieping. Ook buiten heb je volop ruimte: je hebt een brede tuin van 9 meter en je hebt twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De koopsommen beginnen bij 1.080.000 euro (v.o.n.).

Herenhuizen als klassieke grachtenpanden, met uitzicht over Weespertrekvaart

De herenhuizen komen aan de rand van het nieuwe woonbuurtje, aan de kade, met uitzicht over de Weespertrekvaart. De uitstraling is die van klassieke grachtenpanden, maar dan in een moderne jas. Het gaat om woningen van circa 141 tot 151 vierkante meter, met (eveneens) een riante woonkamer, een open keuken en vier of vijf slaapkamers. Ook de herenhuizen hebben op de verdieping een badkamer met een dubbele wastafel en een douche, en een tweede toilet. Verder heb je een tuin op het zuiden en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De prijzen: vanaf 945.000 euro (v.o.n.).

Geen erfpacht, zeer energiezuinig, veel comfort

Voor veel mensen vanzelfsprekend, voor menig Amsterdammer niet: de woningen in Hof van Saan staan op eigen grond. Je betaalt hier dus géén erfpacht. Nog een pluspunt: de woningen zijn zeer energiezuinig (energielabel A+++). Bij normaal verbruik scheelt dat flink in je maandelijkse energiekosten. En het is nog hartstikke comfortabel ook, mede dankzij vloerverwarming en vloerkoeling.

Hof van Saan: rustig wonen in Diemen, met Amsterdam om de hoek

Hof van Saan verrijst op het terrein waar jarenlang kraanbedrijf Koninklijke Saan gevestigd was. De naam zegt het al: het nieuwe buurtje is opgezet als een rustig en groen hof. Dat is lekker thuiskomen na een drukke werkdag. Een ander voordeel is dat er genoeg ruimte is voor kinderen om buiten te spelen. Je hebt hier bovendien alles bij de hand. Diemen biedt alle voorzieningen die je nodig hebt en grenst aan Amsterdam. Met de fiets – en anders met de tram – ben je zo in het bruisende centrum van de hoofdstad.

Belangstelling voor Hof van Saan? Kom naar de Verkoopdag op zaterdag 10 februari

Heb je belangstelling voor de herenhuizen en/of de tweekappers van Hof van Saan en wil je er meer over weten? Kom dan zaterdag 10 februari tussen 12:00 en 14:00 uur naar de verkoopdag op de bouwlocatie aan de Weesperstraat 78-82 in Diemen. Je kunt dan in gesprek met het verkoopteam en de plek verkennen. Er zijn ook hypotheekadviseurs voor financieel advies. Meld je wel even aan. Dat kan via het aanmeldformulier op de projectsite.

Bekijk overzicht