Nieuws
25 maart 2024

Begin 2025 kun je al in De Zaanse Helden in Zaandam wonen! Kom zaterdag 6 april naar de open dag

Veel meer huis voor je geld, volop wooncomfort, een weelderige daktuin waar kinderen veilig kunnen spelen en een schitterend uitzicht op een historische molen en het indrukwekkende Zaanse slagenlandschap. De appartementen van nieuwbouwproject De Zaanse Helden in Zaandam bieden het allemaal. Op zaterdag 6 april krijg je tijdens de NVM Open Huizen Dag een preview van al dat moois. Je bent tussen 11:00 en 13:00 uur welkom. Twee keer goed nieuws: er zijn nog enkele appartementen beschikbaar en je kunt hier begin 2025 al wonen.

De Zaanse Helden, Zaandam: complete appartementen met vrij uitzicht en eigen parkeerplek

De Zaanse Helden is een uniek project niet ver van het gezellige stadshart van Zaandam. In de buurt stap je ook op de trein, die je in een kwartier naar Amsterdam Centraal brengt. Het project bestaat uit tien robuuste gebouwen, omringd door het weelderig groen van de natuur-inclusieve daktuin. De koopappartementen bevinden zich fier aan de kop van het project, met een vrij vrij uitzicht op de karakteristieke omgeving. Je vindt hier een gevarieerde mix van drie- en vierkamerappartementen (dus vaak ook ruimte voor een werk-, studeer- of hobbykamer), hoogwaardig afgewerkt en compleet mét sanitair én een luxe keuken. De appartementen staan ook nog eens op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht. Nóg een pluspunt: bij elk appartement hoort een overdekte privé-parkeerplek.

Energielabel A+++: lagere energierekening, meer comfort, meer lenen

Het is tegelijkertijd een duurzaam project, met energielabel A+++. Je energierekening is lager en je hebt meer wooncomfort. Dat laatste is mede te danken aan de vloerverwarming en vloerkoeling. Dat hoge energielabel heeft nog een extra voordeel: voor de aankoop van een appartement in De Zaanse Helden kun je tot wel 30.000 euro extra lenen, bovenop je maximale leencapaciteit.

De Zaanse Helden: appartementen voor iedereen, met veel ruimte en voorzieningen voor kinderen

De Zaanse Helden is in trek bij zowel kopers uit zowel de Zaanstreek als Amsterdam. Niet zo gek met zo veel ruimte, vrijheid en meer huis voor je geld. En met zo veel keuze. Dankzij de grote variëteit aan woningtypen kun je hier doorstromen en wooncarrière maken. Dat zorgt voor een mooie mix van mensen die zich hier allemaal thuis zullen voelen. Ook kinderen! Want met de daktuin vlak voor je deur hebben zij de beste verstopplekjes en kunnen zelfs de allerkleinsten veilig buiten spelen. In de voet van een van de gebouwen (De Ruyter) komen ook nog eens een kinderdagverblijf en een BSO. Ideaal! En via de brug over het water ben je zo bij Kinderboerderij De Veldmuis en Natuurspeeltuin Zaanse Wachter/Groene Oase.

Nog enkele appartementen beschikbaar in De Zaanse Helden, oplevering begin 2025

Op dit moment zijn er nog enkele appartementen te koop. Het gaat om appartementen met woonoppervlaktes van 91 tot 132 vierkante meter, en verkoopprijzen van 460.000 tot 765.000 euro (v.o.n.). De grootste appartementen zijn penthouses. Het zijn stuk voor stuk prachtige appartementen met veel daglicht en heerlijke buitenruimtes. En – last, but not least – een fenomenaal uitzicht. Alle redenen om snel een kijkje te komen nemen! Zeker nu 85 procent al is verkocht. En met een resterende bouwtijd van minder dan een jaar, woon je hier al begin 2025.

Kom op zaterdag 6 april naar het open huis

Wil je meer weten over De Zaanse Helden? Kom dan zaterdag 6 april tussen 11:00 en 13:00 uur naar het open huis tijdens de NVM Open Huizen Dag. De bouwlocatie is te vinden aan de Houtveldweg in Zaandam. Wat staat er op het programma:

  • Presentatie van het nog beschikbare aanbod door het makelaarsteam.
  • Rondleidingen over de bouw met de gelegenheid het project op hoogte te bezoeken en het uitzicht te ervaren.
  • Vrijblijvend financieel advies.
  • Baristabar met Zaanse zoetigheden.

Kijk voor meer informatie over dit project én de open dag op www.dezaansehelden.nl of bekijk hier een video over de locatie en de voortgang van het project. De NVM Open Huizen Dag is een landelijke open huizendag georganiseerd door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Tijdens deze dag kun je vrijblijvend en zonder afspraak te koop staande woningen bezichtigen.

Bekijk overzicht