Nieuws
8 juli 2024

ACE: appartementen op een superstedelijke plek aan de Sloterplas in Amsterdam. Nog aanbod beschikbaar

Er zijn nog appartementen beschikbaar in de eerste fase nieuwbouwproject ACE aan de Sloterplas in Amsterdam Nieuw-West. Het gaat om twee- en driekamerappartementen van 58 tot 83 vierkante meter met koopsommen vanaf 390.000 euro (v.o.n.). De bouw start (gegarandeerd) eind dit jaar. Schrijf je in via de aanbodpagina op de projectsite. ACE krijgt alles bij elkaar 565 koop- en huurappartementen voor allerlei doelgroepen, ook gezinnen. 

ACE, Amsterdam: appartementen in verschillende gebouwen

ACE is een veelomvattend en superstedelijk project, met verschillende gebouwen met namen die zijn ontleend aan de tenniswereld, zoals Grand Slam, Volley, Slice en Lob. Dat heeft alles te maken met de plek: tennispark Sloterplas. Tennis (en padel) blijven hier gespeeld worden, op talrijke banen bóven elkaar. Er komen acht tennisbanen in de buitenlucht met daaronder twee indoor tennisbanen en vier padelbanen. Handig, want stapelen bespaart ruimte en als omwonende heb je hierdoor – en dankzij isolerende maatregelen – geen last van het geluid van de padel- en tennisbanen.

Appartementen en maisonnettes, zowel koop als huur

Het woningaanbod in ACE bestaat uit appartementen en maisonnettes (tweelaagse appartementen), geschikt voor singles, stellen, gezinnen en ouderen. De oplevering is inclusief een moderne keuken, een fraaie badkamer en toilet, vloerverwarming en vloerkoeling en een stalling voor je fiets(en). ACE krijgt zowel koop- als huurwoningen (ook sociale en middenhuur). De huurwoningen komen later beschikbaar, nu zijn de koopwoningen aan de beurt.

ACE: appartementen fase 1 nu in verkoop, vanaf 390.000 euro

Fase 1 bestaat uit 240 appartementen en maisonnettes, met woonoppervlaktes van circa 43 tot ongeveer 129 vierkante meter. De woningen hebben twee, drie of vier kamers en een buitenruimte. Ze bevinden zich in de gebouwen Grand Slam (171 appartementen) en Slice (64 appartementen en 5 maisonnettes).  Een deel van de appartementen is al gereserveerd, een ander deel staat onder optie. Maar er zijn dus nog woningen beschikbaar. De prijzen daarvan lopen uiteen van 390.000 tot 648.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief afgekochte erfpacht tot 2063. Dankzij het hoge energielabel bespaar je flink op je energiekosten. Bovendien kun je hierdoor voor een woning in ACE extra geld lenen. Je kunt je inschrijven via de woningzoeker op de projectsite. Ook voor de appartementen die onder optie staan (met koopsommen vanaf 340.000 euro (v.o.n.)), kun je je nog inschrijven. Je komt dan op de reservelijst.

Levendige stadsbuurt nabij Sloterplas en Sloterpark

Met ACE krijgt Amsterdam er een levendige stadsbuurt bij, waar je kunt wonen, sporten, ontspannen en anderen ontmoeten. Niet alleen op de tennis- en padelbanen, ook in de horecagelegenheid die zich hier vestigt. Verder bieden de Sloterplas en het Sloterpark volop mogelijkheden voor ontspanning en vertier: je kunt hier zwemmen, varen, wandelen, joggen, fietsen of evenementen bezoeken.

Bekijk overzicht