Binnenkort vind je hier

jouw nieuwbouwwoning

in Amsterdam en regio

 

 

 

Op zoek naar een nieuwbouwwoning in Amsterdam of regio? Op deze pagina vind je binnenkort het meest complete, actuele aanbod. Waarom binnenkort en niet nu? Omdat we een compleet nieuwe website hebben en de oplevering daarvan in fases gaat. Eerst het nieuwbouwnieuws, zodat de 50.000 (!) ontvangers van onze tweewekelijkse nieuwsbrief op de hoogte blijven. Dat stáát inmiddels. Daarna volgt, op deze pagina, de woningzoeker met het nieuwbouwaanbod. 

Actueel nieuwbouwaanbod koop- en huurwoningen in Amsterdam en regio

Wat je op deze pagina straks gaat vinden? Het meest complete, actuele aanbod van nieuwbouw koopwoningen en nieuwbouw huurwoningen (vrije sector). Dit varieert van studio’s, appartementen en penthouses tot eengezinswoningen, twee-onder-één-kap woningen en vrijstaande huizen. Daarnaast vind je hier straks zelfbouwkavels en woningen in ‘vernieuwbouwprojecten’. Dat zijn bestaande gebouwen die zo worden getransformeerd, dat ze de kwaliteit en het comfort van nieuwbouw krijgen.

Metropoolregio Amsterdam

Allemaal in Amsterdam en in de regio Amsterdam. Die regio is groot: ons werkgebied valt samen met de Metropoolregio Amsterdam (MRA), die zich uitstrekt van Heemskerk tot Volendam en van Aalsmeer tot Lelystad. Ook steden als Haarlem, Zaandam en Almere vallen dus binnen ons werkgebied.