Residence Boseilanden
Zwaanshoek
16 woningen
2 woningen beschikbaar
3 woningen onder optie
v.a. € 925.000
v.a. 184m²
Bekijk projectwebsiteHoud mij op de hoogte
Projectomschrijving

Residence Boseilanden onderscheidt zich van alle bestaande woonvormen in Nederland door een luxe appartement zonder zorgen te combineren met het genot van een grote besloten kasteeltuin, exclusief voor bewoners. Het is een nieuw en exclusief woonconcept dat het beste van twee werelden samenvoegt. Hier wordt geschiedenis geschreven! En u kunt tot de selecte groep bevoorrechte bewoners behoren!

Het is een gebouw dat u in één klap herkent. Herinnerend aan de vaderlandse geschiedenislessen op school. Een gebouw met de allure van een echt kasteel, in een decor dat er naadloos bij past. Een oprijlaan, een kasteeltuin en natuur rondom. Residence Boseilanden brengt de geschiedenis terug. Maar nu als modern woongebouw, met alle gemakken en comfort die u van een residentie verlangt.

De exclusiviteit van Residence Boseilanden krijgt nog een extra accent als u weet dat het slechts om zestien appartementen gaat. Die zijn verdeeld over zes woonlagen met Garden-appartementen, Loft-appartementen en Penthouses. Wat alle appartementen gemeen hebben is de ligging op het zuidwesten en de ongekende ruimte. De woonoppervlaktes lopen uiteen van circa 180 tot wel 253 vierkante meter. Plafonds met extra hoogte versterken de beleving van de ruimte nog eens extra. Ook buiten geniet u van uw residentiële verblijf. Afhankelijk van het appartement van uw voorkeur meten de privébalkons en -terrassen circa 17 tot 135 vierkante meter.

En uw buitenverblijf wordt zelfs nog groter. Een kasteeltuin die alle verwachtingen overtreft, met een oppervlakte van maar liefst circa 4.800 vierkante meter. Het is een tuin die het gezamenlijk eigendom is van alle bewoners. Stijlvol aangelegd en ingericht met fruitbomen en kleurrijke beplanting langs de paden met als eyecatcher een vijver met fontein als overgang naar het groene talud waarboven uw residentie uitrijst. De kasteeltuin wordt volledig ingericht, met o.a. een tuinhuis met terras, een echt doolhof, een Jeu de Boules baan, zitbankjes etc.

Ook rondom Residence Boseilanden is het groen. Aan alle zijden kijkt u uit over de natuur. Hier, op deze locatie, lijkt de Randstad ver weg en ervaart u maximaal de beleving van het buitengebied. Met boerderijen die bewaard zijn gebleven als herkenbare ijkpunten in een landelijke ambiance.

Nieuwbouw Amsterdam - Amsterdam Woont
Omgeving
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan