Muiden

Nieuwbouw in Muiden

Muiden is een charmant stadje aan de monding van de Vecht. Het stadje heeft een rijke geschiedenis die teruggaat tot de Middeleeuwen. Muiden is vooral bekend om het indrukwekkende Muiderslot, een middeleeuws kasteel dat stamt uit de dertiende eeuw.

Mooie haven, pittoreske straatjes, gezellige cafés en restaurants

Behalve om het Muiderslot is Muiden bekend om zijn mooie haven en pittoreske straatjes met oude huizen. Je vindt hier tal van gezellige cafés en restaurants waar je kunt genieten van een hapje en een drankje terwijl je uitkijkt op de boten in de haven. Andere bezienswaardigheden zijn de vestingwerken, het Muizenfort en forteiland Pampus. En wat te denken van de historische Zeesluis, die vroeger de Zuiderzee buiten de deur moest houden? Tegenwoordig wordt de sluis vooral gebruikt voor de pleziervaart, die in Muiden een prachtige thuishaven heeft.

Nieuwbouwprojecten in Muiden

Muiden is een fijne plek om te wonen, reden waarom nieuwwoningen hier erg in trek zijn. Op deze pagina vind je een overzicht van het nieuwbouwaanbod dat bij ons is aangemeld. Ook lees je het laatste nieuws. En zoek je specifiek naar nieuwbouwaanbod op de grotere nieuwbouwlocatie De Krijgsman Muiden, dan hebben we dat netjes voor je apart gezet.

Bronnen: www.amsterdamwoont.nl en www.visitgooivecht.nl | Fotografie: Depositphotos
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan