Haarlem

Nieuwbouw in Haarlem

Historische gevels, statige gebouwen, intieme pleintjes, smalle steegjes, de weidsheid van het Spaarne en een uitgebreid aanbod van winkels, cafés, restaurants en culturele voorzieningen. Dat alles maakt het stadscentrum van Haarlem zo geliefd. Maar ook de stad zelf is in trek.

Wonen in Haarlem, nabij strand en natuur

Dat komt onder meer door de nabijheid van de stranden van Bloemendaal en Zandvoort, waar je zowel met de trein als met de fiets naartoe kunt. Ook het schitterende Nationaal Park Zuid-Kennemerland ligt in de directe omgeving. Net als kleurrijke Bollenstreek, met als grote trekker natuurlijk de Keukenhof. Dichter bij huis vind je fraaie parken en stadsbossen, waarvan de Haarlemmerhout en het Kenaupark de bekendste zijn.

Overal historie

Niet alleen het stadscentrum van Haarlem ademt een rijke historie. Ook in de wijken daaromheen vind je veel historie. Zoals fraai bewaard gebleven villa’s, herenhuizen en arbeiderswoningen uit de vroege twintigste of late negentiende eeuw, en monumentale gebouwen uit eerdere periodes. Zoals de Amsterdamse Poort (de enige overgebleven stadspoort van Haarlem) en het neoclassicistische Paviljoen Welgelegen.

Op 20 minuten van Amsterdam

Nog een pluspunt van Haarlem: de stad ligt op nog geen 20 autominuten van Amsterdam en Schiphol. En het openbaar vervoer is uitstekend geregeld; met een treinstation dicht bij het centrum en talrijke bushaltes kom je gemakkelijk waar je wilt zijn.

Nieuwbouwprojecten in Haarlem

Op diverse plekken in Haarlem vindt nieuwbouw plaats. Op deze pagina vind je een overzicht van het aanbod dat bij ons is aangemeld. Ook lees je het laatste nieuws.

Bronnen: www.amsterdamwoont.nl en www.haarlemmarketing.nl | Fotografie: Pixabay
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief
Ontvang actualiteiten over nieuwbouw in de regio direct in je mail.
Meld je aan