Nieuws
11 november 2022

Kies voor een zeer energiezuinig appartement in Cornelis, in Amsterdam. Bouw gestart

De energietarieven zijn de afgelopen maanden door het dak gegaan. Kies daarom voor een nieuwbouwappartement in gebouw Cornelis, op de grens van Amsterdam Zuid en Nieuw-West. Dan heb je niet alleen extra leefruimte, maar ook een lagere energierekening. Het voorlopige energielabel van Cornelis is zelfs A+++. Er zijn nog appartementen beschikbaar. Op vrijdag 11 november was het start bouw event.

Garantie dat jouw appartement echt gebouwd wordt

Dat de bouw is gestart, is best bijzonder in deze tijd waarin veel nieuwbouwprojecten worden uitgesteld. Het geeft jou bij aankoop de garantie dat jouw toekomstige woning ook daadwerkelijk gebouwd wordt.

Ruimte voor thuiswerken, eigen terras, gezamenlijke daktuin en huiskamer

De appartementen in Cornelis zijn licht en praktisch ingedeeld. In de grotere appartementen heb je voldoende ruimte voor (bijvoorbeeld) een thuiswerkplek. De meeste woningen zijn voorzien van een eigen buitenruimte op het zuiden. Er is ook een gemeenschappelijke daktuin, een groene oase van maar liefst 170 vierkante meter. Daar kun je je buren ontmoeten, terwijl je kinderen er kunnen spelen. Een gezamenlijke huiskamer, mét keuken, biedt dezelfde mogelijkheden. Daar kun je ook speciale momenten met elkaar delen en vieren. Over samenzijn gesproken. In de plint van het gebouw is ruimte voor kinderopvang, een BSO en een horecagelegenheid.

Energiezuinig en toekomstbestendig

Cornelis is volledig gasloos en wordt verwarmd via stadsverwarming. Het regenwater wordt opgevangen voor drogere tijden. En op de daken liggen zonnepanelen. De energie die deze panelen opwekken, wordt gebruikt voor gemeenschappelijke voorzieningen. Daarnaast is de isolatie hoogwaardig, zijn de ramen van triple glas en is de vloerverwarming per zone te reguleren. Zo wordt Cornelis zo energiezuinig mogelijk, en daarmee toekomstbestendig.

Cornelis: nog appartementen beschikbaar vanaf 472.500 euro

Er zijn nog appartementen beschikbaar. Het gaat enerzijds om tweekamerappartementen met woonoppervlaktes vanaf 63 vierkante meter en prijzen vanaf 472.500 euro. Anderzijds gaat het om grotere appartementen met drie, vier, vijf of zes kamers en woonoppervlaktes van 83,8 tot 177,4 vierkante meter. De prijzen van deze grotere appartementen lopen uiteen van 605.000 tot 930.000 euro. De prijzen zijn vrij op naam en op basis van een jaarlijkse canon.

Belangstelling? Schrijf je in

Heb je belangstelling voor een woning in Cornelis? Schrijf je dan in voor de nog beschikbare woningen via de projectsite: www.cornelis-amsterdam.nl. Je kunt voor vragen contact opnemen met KRK Makelaars (020-4400000) of Sense Vastgoed (020-4711904).

Goed bereikbaar, genieten van de stad

Cornelis ligt op de grens van de stadsdelen Zuid en Nieuw-West. Je woont hier verrassend centraal en er zijn mogelijkheden om je auto, scooter en (bak)fiets te stallen. In vijf minuten fiets je naar het Vondelpark en het Rembrandtpark. En met het openbaar vervoer (Station Lelylaan) ben je binnen een kwartier op het Leidseplein en binnen tien minuten op Schiphol. Ook de Ring A10 West is niet ver weg. Overigens heeft de buurt zelf ook van alles te bieden. Het gebouw verrijst in de Westlandgrachtbuurt, centraal in de de nieuwe wijk Podium Lelylaan.

Bekijk overzicht