Nieuws
22 maart 2024

Zaterdag 6 april: NVM Open Huizen Dag. Ga goed voorbereid op huizenjacht

Zoek jij een woning in Amsterdam of regio? En ben je van plan op zaterdag 6 april te koop staande woningen en nieuwbouwprojecten te bezoeken tijdens de NVM Open Huizen Dag? Dan is het handig om alvast te laten berekenen wat je kunt lenen voor jouw droomwoning. Dat kan op vrijdag 5 april bij diverse kantoren van Rabobank in de regio. Kom tussen 10:00 en 18:00 uur zonder afspraak binnenlopen bij een Rabobank vestiging bij jou in de buurt.

Kom op vrijdag 5 april naar een van deze Rabobank vestigingen:

  • Rabobank Almere, Grote Markt 2.
  • Rabobank Amstelveen, Van Heuven Goedhartlaan 7.
  • Rabobank Amsterdam, Van Baerlestraat 102-106.
  • Rabobank Haarlem, Dreef 40.
  • Rabobank Hoofddorp, Polarisavenue 150.
  • Rabobank Zaanstad, Ankersmidplein 2.

Dan heb je snel inzicht in jouw hypotheekmogelijkheden. Een fijn idee bij de zoektocht naar jouw droomhuis.

Rabobank: hulp en advies bij het kopen van een (nieuwbouw)huis

Of je nu voor het eerst een huis koopt of groter wilt wonen, als je een huis gaat kopen, komt er veel op je af. Het kopen van een nieuwbouwwoning werkt net even anders. De adviseurs van Rabobank helpen je stap voor stap op weg. Lees hier alles over het kopen van een (nieuwbouw)huis of bereken eenvoudig je hypotheek en maandlasten.

NVM Open Huizen Dag: vrijblijvend woningen bezoeken. Ook nieuwbouw

Tijdens de NVM Open Huizen Dag op 6 april kan je geheel vrijblijvend en laagdrempelig meerdere huizen op één dag bezichtigen. Ook nieuwbouwwoningen! Op deze dag zijn de deelnemende huizen open voor bezichtiging tussen 11:00 en 15:00 uur. Lees hier meer over de Open Huizen Dag. En bekijk op Funda welke huizen opengesteld zijn. Selecteer nog wel even de plaats(en) waar je wil zoeken.

Bekijk overzicht