Nieuws
18 februari 2024

The Mayor: groots, onbezorgd en exclusief wonen in Amstelveen. Kom zaterdag 2 maart naar de informatiedag!

‘Al het goede komt samen’, ‘wonen wordt puur genieten’, ‘high end’ en ‘ultiem comfort’. Transformatieproject The Mayor in Amstelveen maakt al die mooie woorden waar. Ervaar het zelf tijdens de informatiedag op zaterdag 2 maart, tussen 11:00 en 14:00 uur. Dan kunt u diverse nog beschikbare woningen bezoeken: de spectaculaire Hoek Villa (met privé lift) en enkele fantastische XXL Apartments. De prijzen: vanaf 1.495.000 euro (v.o.n.).

The Mayor: hoog voorzieningenniveau, veilig en goed ontsloten

The Mayor bestaat uit acht ‘residences’ met high end woningen, nabij het Stadshart Amstelveen. Vanuit The Mayor loopt u straks door het nieuwe Meanderpark, waar de A9 onder ‘verdwijnt’, zo naar het stadscentrum toe. De Hoek Villa en XXL Apartments die nog beschikbaar zijn, bevinden zich in de laatste residence, The Mayor Eight. Behalve exclusief en comfortabel zijn deze high end woningen zeer energiezuinig. En veilig. Dat laatste is mede te danken aan het beveiligde terrein, de beveiligde parkeergarage, de videofoon-installatie die elke woning heeft (waardoor je ziet wie er aanbelt) en de aanwezigheid van een huismeester. Een kort overzicht:

XXL Apartments: riant wonen met maximaal comfort. Oplevering tweede kwartaal

De XXL Apartments van zijn met woonoppervlaktes vanaf 172 vierkante meter echt XXL. Een deel van de appartementen bevindt zich op de begane grond en heeft een riante tuin en/of terras. De andere appartementen hebben ook een fijne buitenruimte. Grote raampartijen, schitterende badkamers, vloerverwarming en vloerkoeling en twee eigen parkeerplaatsen in de garage (of in een eigen box in die garage) maken het wooncomfort compleet. De prijzen beginnen bij 1.495.000 euro (v.o.n.). De oplevering is in het tweede kwartaal. Meer informatie leest u op deze pagina de projectsite.

Hoek Villa: volop ruimte, rust en comfort. Bijna opgeleverd

De nog beschikbare Hoek Villa is bijna opgeleverd. U woont hier in alle rust en comfort, met de bruisende stad dichtbij. De villa is 174 vierkante meter groot, heeft een heerlijke tuin, twee fraaie badkamers, vloerverwarming en vloerkoeling en twee parkeerplaatsen in een eigen box in de garage. Daarnaast heeft u het gemak van een privé lift, waarmee u vanuit de garage zo uw huis betreedt. De prijs is 1.700.000 euro (v.o.n.). Op deze pagina op de projectsite leest u meer over de Hoek Villa.

Zaterdag 2 maart: informatiedag The Mayor

Heeft u belangstelling voor een woning in The Mayor? Kom dan zaterdag 2 maart tussen 11:00 en 14:00 uur naar de informatiedag, en ervaar zelf het ultieme wooncomfort. De verkoopadviseurs staan voor u klaar om u alles over het project te vertellen. U wordt ontvangen in The Mayor Lounge (Burgemeester Rijnderslaan 308a, Amstelveen). Van daaruit wandelt u over de bouwplaats naar de opengestelde Hoek Villa en XXL Apartements. Wilt u daarna meer weten, praat dan gerust verder met het verkoopteam. Bent u geïnteresseerd, maar komt zaterdag 2 maart niet uit? Neem dan contact op voor een bezichtiging op een ander moment: 020-3050560 (Eefje Voogd Makelaardij) of 020-3458345 (Lunshof Makelaardij).

Bekijk overzicht