Nieuws
15 november 2022

Wonen in Bajeskwartier (Amsterdam) is een switch naar een duurzaam leven

Met een nieuwbouwwoning in de nieuwe Amsterdamse stadswijk Bajeskwartier maak je in één keer een switch naar een duurzaam leven. Bajeskwartier is circulair en energieneutraal op gebiedsniveau. De woningen zijn hoogwaardig geïsoleerd, hebben minstens energielabel A+, zijn gasloos en voorzien van vloerverwarming die in de zomer je woning ook enkele graden kan koelen. In Bajeskwartier ben je dus helemaal klaar voor de toekomst.

Bajeskwartier: green urban living nabij de Amstel in Amsterdam

Bajeskwartier is een groene, gezonde en tegelijk hoogstedelijke wijk vlak bij de Amstel met ongeveer 1.350 woningen. Naast wonen biedt Bajeskwartier een veelheid aan functies die bij gaan dragen aan de levendigheid van de buurt. Zoals een middelbare school, creatieve werkruimtes, cultuur, design en vernieuwende horecaconcepten. De wijk is autoluw en 68 thematische en veelal openbaar toegankelijke tuinen nodigen uit tot een gezonde levensstijl. En dan zijn er nog de hoogwaardige architectuur en het stedenbouwkundig plan dat voor een directe verbinding met het centrum zorgt. Dat alles maakt van Bajeskwartier een rijke uitbreiding van Amsterdam.

Start bouw wooncomplex The Robin

Er is goed nieuws! De omgevingsvergunning van appartementencomplex The Robin is afgegeven. Dat betekent dat de bouw van deze woontoren binnenkort van start gaat. In The Robin is nog een aantal appartementen beschikbaar, variërend van slim ingerichte studio’s tot ruime vierkamerwoningen. Alle woningen zijn voorzien van een luxe keuken en hoogwaardig sanitair. De prijzen beginnen bij 410.285 euro (v.o.n.). Bijzonder: de woningen staan op eigen grond. Je betaalt dus geen erfpacht.

Interesse? Schrijf je in of neem contact op met de makelaars

Heb je belangstelling voor een woning in The Robin? Bekijk dan de brochure en het beschikbare aanbod op de projectsite en schrijf je in. Of neem contact op met een van de makelaars: Eefje Voogd Makelaardij (020-3050560 of per e-mail) en Ramón Mossel Makelaardij (020-3052662 of per e-mail). Vind je in The Robin geen passende woning? Bekijk dan op de projectsite het nog beschikbare aanbod in The Jay en The Ruby, twee andere woongebouwen in Bajeskwartier.

Huidige hypotheek en hypotheekrente meenemen

Heb je al een hypotheek lopen waarvan de rente lager is dan de huidige hypotheekrente? Informeer dan bij je hypotheekverstrekker naar de verhuisregeling. Veel banken bieden namelijk de mogelijkheid om je huidige hypotheekvorm en je hypotheekrente mee te nemen naar je nieuwe woning.

Bekijk overzicht