Nieuws
16 november 2022

Riant wonen aan het water in Eiland Warande, Lelystad. Kom naar de Meet en Greet op 9 december

Er zijn nog enkele vrijstaande woningen en twee-onder-één-kapwoningen beschikbaar in nieuwbouwproject Eiland Warande in Lelystad. Het project doet zijn naam eer aan; je woont hier direct aan het water. Op vrijdag 9 december is er een Meet en Greet met de bouwer, ontwikkelaar, keukenleverancier, tegelspecialist en de makelaar. Er zijn nog woningen beschikbaar. De vrij op naam prijzen beginnen bij 537.500 (tweekappers) en 715.000 euro (vrijstaande woningen). Het event is van 15.00 tot 17.00 uur op locatie. 

Eiland Warande (Lelystad): woningen met veel houtwerk, in verschillende kleuren

De woningen van Eiland Warande hebben in hun uitstraling veel weg van de karakteristieke Waterlandse architectuur, vooral vanwege het houtwerk in diverse kleuren. Daardoor, maar vooral dankzij de eiland-achtige opzet, krijgt dit nieuwe wijkje een geheel eigen sfeer. De woningen worden opgeleverd met vloerverwarming op de begane grond en met sanitair en tegelwerk in de badkamer en de toiletruimte. Er zijn allerlei opties mogelijk, zoals een uitbouw of een dakkapel. Ook kun je kiezen voor verschillende indelingsvarianten. Je kunt op de tweede verdieping bijvoorbeeld een vierde en zelfs een vijfde slaapkamer realiseren.

Riante tuin aan het water

Niet alleen de woningen zijn groot, ook de kavels waarop ze worden gebouwd. De oppervlaktes daarvan variëren van 231 tot 594 vierkante meter. Er is dan ook ruimte genoeg voor twee parkeerplaatsen op eigen grond. En dan heb je nog voldoende ruimte over voor een heerlijke tuin aan het water.   Om het water nog meer te beleven, kun je pal aan de waterkant een terras laten aanleggen. Dan stap je vanuit je tuinstoel zo je opblaasboot in of je sup-plank op.

Wonen in Lelystad, nabij natuurgebieden en (stedelijke) voorzieningen

Over water en groen gesproken. In je directe woonomgeving is het overal. Denk aan de Oostvaardersplassen, recreatiegebied ’t Bovenwater, het Hollandse Hout en het Markermeer. Maar je hebt ook allerlei andere voorzieningen in de buurt, zoals een supermarkt, een apotheek, een basisschool en kinderopvang. Bovendien ligt het stadshart van Lelystad niet ver weg, met talrijke winkels, meerdere restaurants, een bioscoop en een theater.

Interesse? Kom naar de Meet en Greet of neem contact op met de makelaar

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare woningen in Eiland Warande in Lelystad? Kom dan naar de Meet en Greet op vrijdag 9 december (15.00-17.00 uur). De Meet en Greet vindt plaats aan de Waterviolier, aan het eind van de Parnassialaan in Warande (Parnassialaan is bekend bij navigatiesystemen). Je kunt ook nu al contact opnemen met Kam & Bronotte makelaars via 0320-411211. Of met Makelaardij Van der Linden via 0320-241774. Op www.marktmakelaar.nl, de website van Kam & Bronotte, staat nog meer informatie over Eiland Warande.

Bekijk overzicht