Nieuws
27 maart 2024

Groen Nobelhorst (Almere): duurzame rijwoningen en woonwerkwoning. Nu in verkoop

Duurzaam wonen in een groene en dorpse omgeving. Het kan in Groen Nobelhorst in Almere. Daar zijn nu elf nieuwe rijwoningen in verkoop. Het gaat om vier woningen (waaronder één woonwerkwoning) in project Dorpshoek en om zeven woningen in project Eilanderf. De koopsommen beginnen bij 484.500 euro (v.o.n.).

Groen Nobelhorst: rijwoningen en woonwerkwoning met energielabel A++++

De woningen hebben woonoppervlaktes van ongeveer 124 en 126 vierkante meter. De woonwerkwoning is fors groter: circa 183 vierkante meter. Het om zeer energiezuinig woningen, met als energielabel A++++. Dat levert veel wooncomfort op en scheelt – bij normaal verbruik – flink in je energiekosten. In de woningzoeker op de projectsite vind je alle informatie over deze woningen, zoals de indeling, de ligging van de tuin en de koopsommen. Die lopen uiteen van 484.500 tot 675.000 euro (v.o.n.).

Groen Nobelhorst: scholen, buurtsuper en huisarts om de hoek, bossen in de buurt

Groen Nobelhorst is een nieuwbouwwijk aan de rand van Almere Hout. De naam Hout is ooit gekozen vanwege de vele bossen in de omgeving. Groen Nobelhorst sluit daar fraai bij aan, met veel groen en water, natuurlijke speelplaatsen en zeer duurzame woningen. Zonlicht wordt hier schone energie. Daardoor blijft je energierekening laag. Je ziet daarnaast veel groene daken en natuurlijke materialen. Ook heel prettig: er is ruimte voor eigen initiatief. Met je buren ontwerp je in je eigen buurt een speeltuin of plant je een mini-bos. Behalve groen en water heb je ook allerlei voorzieningen in de buurt, zoals diverse (basis)scholen, een buurtsuper, een huisartsenpraktijk, een kapper en een koffiecafé. En er is een eigen buslijn.

Interesse? Schrijf je in via de projectsite

Heb je belangstelling voor een van de woningen in Groen Nobelhorst? Ga naar de projectsite, maak een account aan en schrijf je in. Heb je eerst nog vragen? Neem dan contact op met Sense Makelaardij via 020-4711904 of info@sensevastgoed.nl.

Bekijk overzicht