• Over het project:

  De Werf bij de Sluis in Muiden

 • 5 woningen
  5 beschikbaar
  waarvan 4 in optie
 • Woningsoort
  Hoekwoning
  Rijwoning
  Vrije kavel
 • Prijs
  v.a. € 695.000 - € 1.500.000

De Werf bij de Sluis in Muiden: werfwoningen, kavels en appartementen op historische plek. Inschrijving sluit op 10 mei

De Werf bij de Sluis in Muiden: werfwoningen, kavels en appartementen op historische plek. Inschrijving sluit op 10 mei
29 april 2021

Wonen op een plek met een rijke geschiedenis en een prachtige toekomst. Het kan in nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden, direct aan de Vecht. Op deze plek, waar ooit vissersschepen, pramen en tjalken te water gingen, komen 54 woningen en drie zelfbouwkavels met ligplaats voor de deur. De inschrijving voor de eerste fase van ‘De Werf’, met drie kavels en twee monumentale renovatiewoningen, is bezig en sluit maandag 10 mei (12.00 uur).

De Werf, fase 1: zelfbouwkavels inclusief ligplaats, volop woonruimte in renovatiewoningen

De drie kavels zijn circa 262, 314 en 591 vierkante meter groot. U kunt hier een huis naar eigen ontwerp op (laten) bouwen, of een ontwerp kiezen waarvoor inmiddels een bouwvergunning is verleend. Bij elke kavel is een ligplaats voor uw boot of sloep inbegrepen. Zo vaart u vanuit uw huis zo de Vecht of het IJmeer op. Behalve deze drie kavels zijn ook twee schitterende, monumentale renovatiewoningen in fase 1 beschikbaar. De woonoppervlaktes daarvan zijn circa 185 en circa 217 vierkante meter.

Interesse? Kijk op de projectsite van De Werf en schrijf u in

Wilt u meer weten over de kavels of de twee renovatiewoningen? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie en downloads, of bel een van de makelaars van het verkoopteam: 020-4702255 of 0294-417118. En is uw interesse concreet, maak dan via de knop ‘Interesse’ een woningdossier aan, zodat u zich kunt inschrijven. Dit kan voor deze eerste fase tot en met maandag 10 mei (12.00 uur).

Renovatiewoning, werfhuizen, appartementen en stadswoningen in fase 2 en 3

Behalve uit deze kavels en renovatiewoningen bestaat het woningaanbod uit nóg een renovatiewoning, achttien werfhuizen (twee vrijstaand en met een tuin, zestien aan het binnenterrein), 23 appartementen, vier penthouses en zes stadswoningen. Bij alle woningen heeft u de mogelijkheid van een ligplaats voor de deur. De woonoppervlaktes variëren van 68 tot 217 vierkante meter. Veel van dit aanbod gaat in het tweede kwartaal in verkoop (fase 2), de rest in het vierde kwartaal (fase 3).

Woningen met scheepswerf-uitstraling, zichtlijnen richting Vecht en Muiderslot

De charme van De Werf is de variatie in het woningaanbod, de ligging nabij het sfeervolle en historische centrum van Muiden en natuurlijk de jachthaven voor de deur, van waaruit u zo naar de Vecht of het IJmeer vaart. Ook de ontwerpen van de woningen dragen bij aan het bijzondere karakter. Rijnboutt Architecten heeft daarin het verleden als scheepswerf meegenomen. Die connectie met vroeger wordt nog eens versterkt door relikwieën van de oude werf in de openbare ruimte. Ook bijzonder: de optimale beleving van de omgeving, dankzij zichtlijnen richting de Vecht, de kleurrijke Herengracht en het Muiderslot. Zo voelt u ‘op’ De Werf straks overal de connectie met het historische Muiden.

Autoluw binnenterrein, kade als ontmoetingsplek

U parkeert uw auto in de garage onder het binnenterrein, dat autovrij en fietsluw wordt. In het ontwerp van dat binnenterrein is veel aandacht besteed aan de overgang van privé naar openbaar. Deze buitenruimte wordt een fijne ontmoetingsplek, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden. Een andere plek om elkaar te ontmoeten, is straks de kade. Daar kunt u onder het genot van een glas wijn naar de passerende bootjes kijken of ouderwets flaneren.

Het woningaanbod nog even op een rijtje:

• 3 monumentale renovatiewoningen van ca. 128 – 217 m²
• 3 vrije kavels met eigen ligplaats aan de Vecht perceel ca. 262, 314 en 591 m²
• 18 werfhuizen van ca. 104 – 275 m² (waarvan 2 vrijstaand)
• 23 appartementen van ca. 68 – 237 m²
• 4 penthouses van ca. 125 – 200 m²
• 6 stadswoningen van ca. 105 – 142 m²


Meer nieuws

Nieuws
24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

21 september 2021
Nieuws
Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

20 september 2021
Nieuws
Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

20 september 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.