Nieuws
16 november 2022

Nog enkele waterkavels voor woonschepen en sloepen beschikbaar bij Sluishuis, Amsterdam

Het drukke stadshart aan de ene kant, de rust van natuur en water aan de andere kant. Die combinatie maakt Sluishuis in Amsterdam IJburg tot een unieke plek om te wonen. Niet alleen aan en boven het water, ook óp het water. Aan de promenade bij dit markante wooncomplex zijn namelijk 34 waterkavels voor woonschepen en 54 sloepplaatsen gerealiseerd. Er zijn nog enkele waterkavels en sloepplaatsen beschikbaar.

Waterkavels voor woonschepen van maximaal 30 bij 5 meter

Wilt u dagelijks van het fenomenale uitzicht en de rust van wonen op het water genieten? Met de wetenschap dat alle voorzieningen van IJburg en het bruisende stadscentrum vlakbij zijn? Bekijk dan de beschikbare waterkavels van Sluishuis. De waterkavels zijn bestemd voor schepen die herkenbaar zijn als ‘van origine varend’. Ze hoeven echter niet meer varend te zíjn. Het streven is een gevarieerd beeld, met ruimte voor diverse scheepstypen. Zoals u van een typische Amsterdamse haven verwacht. Op de nog beschikbare waterkavels is een schip toegestaan van 30 bij 5 meter. Wonen, leven en ontspannen op het water krijgt hier een volledig nieuwe betekenis.

Eropuit met uw sloep, richting binnenstad of het IJmeer

Sluishuis heeft een 400 meter lange promenade waar sloepen en woonboten kunnen worden aangemeerd. Vanaf uw aanlegsteiger (met elektrische laadvoorziening) vaart u met uw sloep direct het Buiten-IJ op. Via de Oranjesluizen bereikt u het Oostelijk Havengebied en van daaruit vaart u via de IJhaven naar de reuring van het Amsterdamse centrum. Zoekt u liever de weidsheid van het water? Dan vaart u vanaf het Sluishuis direct het IJmeer op en zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bijvoorbeeld langs het Muiderslot naar het Gooimeer varen. Of u kiest juist voor de noordelijke richting en vaart naar Volendam. Aan u de keuze! Er zijn nog enkele sloepplaatsen beschikbaar.

Interesse? Neem contact op met de makelaar

Heeft u interesse in een waterkavel of een sloepplaats bij Sluishuis? Neem dan contact op met de makelaars van Sense Vastgoed. Zij zijn bereikbaar via sluishuis@sensevastgoed.nl of 020-4711904.

Bekijk overzicht