Nieuws
6 februari 2024

De Krijgsman Muiden: appartementen, gezinswoningen en villa's bij het IJmeer. Zaterdag 17 februari: open dag

Appartementen, gezinswoningen en vrijstaande villa’s in een groene en waterrijke omgeving met industriële monumenten, nabij het IJmeer. Je vindt ze in De Krijgsman Muiden, even buiten Amsterdam. In diverse bijzondere projecten zijn hier nog woningen beschikbaar. En er komt weer nieuw woningaanbod aan. Ontdek het actuele en aankomende woningaanbod tijdens het open huis van zaterdag 17 februari, tussen 10:00 en 12:00 uur.

De Krijgsman Muiden: nog diverse villa’s, gezinswoningen en appartementen beschikbaar

De Krijgsman Muiden ligt nabij Amsterdam, op ongeveer een kwartier met de auto. Flink wat woningen zijn al opgeleverd en bewoond. Daardoor krijg je in het gebied zelf een uitstekende indruk van de sfeer en de kwaliteit. Er zijn nog woningen beschikbaar. Het gaat om energiezuinige appartementen, geschakelde gezinswoningen en vrijstaande villa’s, allemaal met een bijzondere architectuur. Ze staan tegelijkertijd op fantastische plekken: aan een van de watergangen in het gebied, in een bosrijke omgeving of aan de voet van de IJmeerdijk, waar je geniet van een fantastisch uitzicht over het water. Op deze pagina op de projectsite vind je het nu beschikbare aanbod koopwoningen.

Ook huurwoningen in De Krijgsman Muiden

Er zijn niet alleen koopwoningen in De Krijgsman Muiden. Je kunt er ook een woning huren. En ook het huuraanbod is gevarieerd: vrijstaande woningen, geschakelde gezinswoningen en vrijstaande huizen. Op deze pagina op de projectsite van je het actueel beschikbare aanbod huurwoningen.

Deelauto’s en deelsloepen, supermarkt, kinderopvang en nog veel meer

De Krijgsman Muiden biedt riante en fraaie woningen in een fantastische omgeving, met veel water, groen, industriële monumenten, historische bolwerken, het IJmeer en de sfeervolle vestingstad Muiden naast de deur. Tegelijkertijd profiteer je hier van allerlei andere voordelen:

 • Direct beschikbare deelauto’s en sloepjes.
 • Een Albert Heijn binnen handbereik tegen de zomer van 2024.
 • Schilderachtige fiets- en wandelpaden.
 • Gemakkelijke toegang tot scholen en winkels.
 • Kinderopvang binnen handbereik.
 • Duurzame energievoorzieningen voor een groene levensstijl.
 • Veilige speelplekken voor de kinderen.
 • Directe toegang tot de oevers van het IJmeer met strandjes en zwemplekken.
 • Sfeervolle vaarroutes naar de Vecht en het IJmeer.
 • Een busstation op loopafstand
 • Nabijheid van de uitvalsweg naar de A1

Meer weten? Kom naar het open huis, zaterdag 17 februari

Wil je ter plekke de sfeer proeven, het gebied ontdekken en met het verkoopteam in gesprek over het huidige en aankomende woningaanbod? Kom dan zaterdag 17 februari naar het open huis, tussen 10:00 en 12:00 uur. Je kunt je melden in het Informatiehuis aan het Kruitpad 14 in Muiden (bereikbaar via de A1, afslag Muiden Weesp). Onderdeel van het open huis is een bezoek aan de bouwlocatie van villaproject Eilanden West, waar schitterende vrijstaande en geschakelde woningen zijn gebouwd.

De Krijgsman Muiden: wonen aan het IJmeer, in een landschap vol historie, nabij Amsterdam

De Krijgsman Muiden verrijst op het terrein van een voormalige kruitfabriek. Het gebied ligt even ten oosten van Amsterdam, dicht bij de historische vesting van Muiden en het schitterende Muiderslot. Het was ooit onderdeel van de Stelling van Amsterdam. Dat is een serie verdedigingswerken die Amsterdam moest beschermen tegen vijandelijke legers. Van zowel de fabriek als de verdedigingswerken zijn nog mooie restanten bewaard gebleven. Verder kun je in het gebied heerlijk wandelen over bospaden en door parkachtige gebieden. En wil je even uitwaaien, dan loop je zo naar de IJmeerdijk. Daar kun je volop genieten van het uitzicht over het water.

Bekijk overzicht