Nieuws
13 november 2023

Landje van Sinneveld, nabij Bloemendaal en Haarlem: nog drie villa's beschikbaar

Luxe en riante vrijstaande villa’s met de geliefde jaren 30-architectuur, op een steenworp afstand van Haarlem en Bloemendaal. Je vindt ze in Landje van Sinneveld, een groen en kleinschalig villabuurtje in Santpoort-Zuid. Van de elf villa’s die daar worden gebouwd, zijn er nog drie beschikbaar. Om de charme en de sfeer van Landje van Sinneveld alvast te ervaren, is er nu een VR-tour. Fijn om te weten: de bouw start begin 2024 al.

Landje van Sinneveld: riante villa’s met erker, tuinkamer en twee parkeerplaatsen

De drie nog beschikbare villa’s van Landje van Sinneveld hebben woonoppervlaktes van circa 201 en 206 vierkante meter. Die ruimte is verdeeld over een royale living (met erker), een grote leefkeuken, een tuinkamer en vier of vijf (slaap)kamers. Bij twee van de drie villa’s kijk je vanuit je tuin over de weilanden. Je hebt daarnaast twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De villa’s worden zeer energiezuinig (energielabel A+++). Dat is mede te danken aan een bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen en vloerverwarming. Dat scheelt in je energiekosten. De koopsommen beginnen bij 1.325.000 euro (v.o.n.). Alle kenmerken nog eens op een rijtje:

  • Woonoppervlakte circa 201 en 206 vierkante meter.
  • Tuin met uitzicht over weilanden (bij twee van de drie villa’s).
  • Begane grond met royale living, grote leefkeuken én tuinkamer.
  • Een prachtige zijerker voor nóg meer ruimte en uitzicht.
  • Vier of vijf (slaap)kamers.
  • Twee parkeerplaatsen op eigen terrein.
  • Uitstekende energieprestaties (mede dankzij bodemwarmtepomp met koeling, zonnepanelen, vloerverwarming: energielabel A+++).
  • Start bouw begin 2024.
  • Koopsom vanaf 1.325.000 euro (v.o.n.).

Maak een virtuele wandeling door Landje van Sinneveld

Om je alvast een goede indruk te geven van het villawijkje Landje van Sinneveld en de villa’s, heeft ontwikkelaar Wilma Wonen een virtuele tour laten maken. Kijk rond in het wijkje en ‘loop’ vervolgens naar binnen bij twee van de drie te koop staande villa’s. De VR-tour laat je op een mooie manier de royale living en de leefkeuken zien met de erker als verbindend element in het interieur.

Klik op de afbeelding en bekijk de VR-tour van Landje van Sinneveld:
Landje-van-Sinneveld-nieuwbouw-Santpoort-Zuid

Landelijk wonen met de reuring van de stad ‘in je achtertuin’

In Landje van Sinneveld heb je het beste van twee werelden. De drukte lijkt ver weg, maar gelukkig is dat niet zo. Hier woon je landelijk met de reuring van de stad ‘in jouw achtertuin’. In nog geen twintig minuten fietsen zit je in het gezellige Haarlem. Het centrum van Bloemendaal, met zijn sfeervolle winkelstraat met goede restaurants, boetiekjes en delicatessenzaken, ligt op slechts enkele minuten fietsen. En Bloemendaal aan Zee bereik je op de fiets in een halfuur, via het mooie Nationaal Park Zuid-Kennemerland.

Meer weten? Kijk op de website of neem contact op met de makelaar

Wil je meer weten over de nog beschikbare villa’s in Landje van Sinneveld? Kijk dan voor meer informatie en inspiratie over de indelingsmogelijkheden op www.landjevansinneveld.nl. Heb je liever persoonlijk contact? Neem dan contact op met makelaar Daphne Kooijmans van Van der Schaaf en Kooijmans Makelaars: 06-14884379 of nieuwbouw@skmakelaars.nl.

Bekijk overzicht