Nieuws
26 april 2020
Villapark Vogelhorst: riante zelfbouwkavels voor vrijstaande huizen dicht bij Amsterdam

Wil je landelijk wonen, nabij de stad? Bouw dan je droomwoning in Villapark Vogelhorst in Almere Hout, niet ver van Amsterdam. Hier bouw je een vrijstaand huis, midden in het groen, op riante kavels van 716 tot 1.005 vierkante meter. In het villapark zijn nog enkele kavels beschikbaar voor prijzen vanaf 280.000 euro.

Zelfbouw kavels in Villapark Vogelhorst (Almere): ervaar het buitenleven

Met een keuze voor Villapark Vogelhorst kies je voor vrij en vrijstaand wonen. Het park ligt tussen uitgestrekte velden en een bestaand bos. Groene lanen en korte woonstraten geven Vogelhorst een dorps karakter. De wijk wordt omringd door waterpartijen met een meertje als middelpunt. Direct vanuit de wijk zijn er wandel-, fiets- en ruiterpaden naar het Almeerderhout, een prachtig bosgebied. Het omringende groen vergroot de buitenbeleving: op een zondagmorgen spot je rustig bevers, vosjes en reeën. Zo voelt elke dag als vakantie!

Ontdek de vrijheid van zelfbouw

Het bouwen van je eigen huis is een unieke ervaring. Je bouwt, letterlijk, aan je droom en geeft vorm aan je wooncomfort aan de hand van al je wensen. Zelfbouwambassadeur Marco ontwierp zelf zijn woning en bouwde deze in Villapark Vogelhorst. In de video hieronder vertelt hij over zijn ervaringen.

Bekijk de video van zelfbouwer en zelfbouwambassadeur Marco:

Aanbod zelfbouwkavels Villapark Vogelhorst op ikbouwmijnhuisinalmere.nl

Het actueel beschikbare aanbod van zelfbouwkavels in Villapark Vogelhorst in Almere is te vinden op ikbouwmijnhuisinalmere.nl. Via die site kun je de kavel van jouw voorkeur digitaal reserveren, met behulp van je DigiD. Je betaalt daarvoor 1.000 euro inschrijfvergoeding.

Bekijk overzicht