Nieuws
17 juli 2020

Trinity Buildings: appartementen met huurprijzen vanaf 825 euro per maand in Amsterdam Zuidoost. Nu inschrijven!

Ben jij op zoek naar een betaalbare huurwoning in Amsterdam? Dan is dit je kans! iResidence is onlangs gestart met de verhuur van appartementen, studio’s en penthouses in herontwikkelingsproject Trinity Buildings in Amsterdam Zuidoost. De huurprijzen liggen tussen 825 en 1.850 euro per maand. De inschrijving verloopt via de website van iResidence. De Trinity Buildings zijn drie voormalige kantoorgebouwen aan de Pietersbergweg, die worden getransformeerd naar woontorens met luxe huurappartementen.

Trinity Buildings: gevarieerd huuraanbod, luxe afwerking, parkeerplek in garage

De appartementen, studio’s en penthouses hebben woonoppervlaktes van 40 tot 96 vierkante meter. Die grote variatie zorgt ervoor dat het aanbod in Trinity Buildings voor allerlei doelgroepen is. Alle appartementen worden compleet afgewerkt met een pvc-vloer, witte wanden, een badkamer en een luxe keuken met inbouwapparatuur. Als huurder kun je ook genieten van de gezamenlijke tuin. Verder kun je voor 125 euro per maand een parkeerplaats huren in de garage onder de drie gebouwen. De appartementen zijn dus van alle gemakken voorzien; je hoeft alleen nog maar te verhuizen.

Inschrijven via website of telefonisch. Oplevering 1 april 2021

Klinkt dit als muziek in je oren? Schrijf je dan in via www.iresidence.com of neem contact op met het verhuurteam van iResidence via 073-7600214. De transformatie van de kantoorgebouwen is volop bezig. De appartementen zullen vanaf 1 april 2021 beschikbaar zijn.

Trinity Buildings: wonen in levendige stadswijk in Zuidoost

De torens van Trinity Buildings staan in Amstel III in Amsterdam Zuidoost. In dit voormalige kantorengebied vindt de grootste gebiedstransformatie van Nederland plaats. Tot 2040 realiseren de gemeente Amsterdam en diverse ontwikkelaars, waaronder Certitudo Capital, maar liefst 30.000 woningen. Zo wordt Amstel III een levendige stadswijk waar wonen, werken en recreëren samenkomen. Het gebied is uitstekend bereikbaar, heeft goede voorzieningen en een openbare ruimte die wordt vernieuwd en vergroend. Als je NS-station Holendrecht uitstapt, ervaar je direct dat dit deel van Amsterdam aan de vooravond staat van grote veranderingen. In de omgeving van Trinity Buildings zijn bijvoorbeeld al allerlei voorzieningen te vinden. Biertjes drinken doe je bij Proeflokaal Kleiburg, je dagelijkse boodschappen haal je bij Jumbo City, interieurshoppen doe je bij IKEA, ontspannen kan bij SOAK Urban Wellness en om de hele nacht door te halen, ga je naar Club Jack. Rond het Amsterdam Health & Technology Centre is daarnaast een diverse internationale community ontstaan, waar ook private en publieke organisaties, start-ups en scale-ups, gevestigde bedrijven en wetenschappelijke onderzoeksinstituten, deel van uitmaken. Ook in het Amsterdam UMC vind je een diversiteit aan dagelijkse voorzieningen. De overzijde van Amstel III biedt daarnaast een scala aan winkels, horecagelegenheden en entertainment zoals bioscoop Pathé Arena, de Johan Cruijff ArenA, een casino en muziektempel AFAS Live. En dit is nog maar het begin. In de komende jaren worden er naast woningen nog meer voorzieningen toegevoegd.

Uitstekend bereikbaar

Herontwikkelingsproject Trinity Buildings is daarnaast uitstekend bereikbaar. Via de snelwegen A9 en A2 rijd je zo richting Utrecht en Den Haag, of richting het centrum van Amsterdam. Daarnaast zijn de Trinity Buildings goed te bereiken met het openbaar vervoer; er zijn diverse bushaltes in de buurt en op 5 minuten lopen stap je op de metro.

Bekijk overzicht