Nieuws
25 november 2021
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

Een high-end woongebied met internationale allure realiseren in Amstelveen. Dat was wat projectontwikkelaar M.J. de Nijs en zonen voor ogen had bij de start van de transformatie van het voormalig KPMG-kantoorgebouw naar een unieke woonlocatie met acht luxe residences. Dat hier ooit gewerkt werd en de A9 zichtbaar was, is straks ondenkbaar. Kantoren maken plaats voor exclusieve woongebouwen en de snelweg ligt dan 12 meter verdiept onder het Meanderpark. Wat blijft, is alles wat Amstelveen te bieden heeft. Een uitstekend bereikbare, groene woonplek met internationale allure.

The Mayor, Amstelveen: stijlvolle woongebouwen met de voeten in het groen

De realisatie van The Mayor is inmiddels in volle gang. Voorzichtig beginnen de contouren van de stijlvolle gebouwen zich af te tekenen. Als u zich bedenkt dat de nieuwbouw straks met de voeten in het groen staat, begint het beeld zich vast al een beetje te vormen. The Mayor staat met haar uitgebreide gemaksdiensten, charmante voorkomen en hoogwaardige afwerking garant voor een luxe en comfortabel leven. Een ontwikkeling die inmiddels veel mensen heeft verleid.

Wakker worden in uw eigen hotelsuite

Als u straks woont in een Penthouse, Top-Apartment of Garden Apartment van The Mayor, dan geniet u elke dag weer van een luxueuze leefstijl. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 161 tot 212 vierkante meter. Alles is gericht op uw comfort. De master bedroom tovert u zonder enig probleem om tot uw eigen hotelsuite met inloopkast en directe toegang tot de badkamer. Uiteraard is in het appartement nog een grote tweede badkamer aanwezig.

Hoge ramen, schitterende buitenruimte, nabij Stadshart Amstelveen en Amsterdam

Daglicht valt in uw appartement prachtig naar binnen via de hoge ramen met zwartstalen profielen. De hoge plafonds geven uw living nog meer karakter. En de buitenruimte is schitterend. Altijd ruim of zelfs zeer riant, en met een gunstige zonligging. Uw auto parkeert u op een van de twee privéparkeerplaatsen in de parkeergarage. Zo veel comfort, en dan heeft u ook nog Amsterdam en het Stadshart Amstelveen heel dichtbij. De nog beschikbare luxe woningen van The Mayor hebben koopsommen van 1.255.840 tot 1.695.840 euro (v.o.n.), inclusief een stelpost voor uw keuken ter waarde van 25.000 euro.

Modelwoning in kerstsfeer, open op zaterdag 11 december

Op zaterdag 11 december is de modelwoning van The Mayor helemaal in kerstsfeer omgetoverd. U kunt de modelwoning tussen 10.00 en 14.00 uur bezoeken. De glühwein met kerstbrood staan voor u klaar. Helemaal coronaproof. Interesse? Reserveer dan uw tijdslot via de homepage van de projectsite.

Bekijk overzicht