Nieuws
12 juli 2022

The Jay: compacte appartementen vanaf 370.000 euro in Bajeskwartier, Amsterdam. Binnenkort in verkoop

Groener, inclusiever, gezonder en duurzamer. De nieuwe stadswijk Bajeskwartier in Amsterdam Oost laat zien dat wonen, werken en leven in de stad ook anders kan. Binnenkort gaan de appartementen op de bovenste acht verdiepingen van gebouw The Jay in verkoop, met prijzen vanaf 370.000 euro (v.o.n.). Extra prettig: de woningen staan op eigen grond, je betaalt dus geen erfpacht.

The Jay: compacte en complete appartementen in Bajeskwartier. Start bouw: september

The Jay bestaat uit 135 compacte en complete tweekamerappartementen met woonoppervlaktes van 38 tot 48 vierkante meter. De woningen bevinden zich op de tiende tot en met de zeventiende verdieping van het gebouw. Bijzonder zijn de appartementen op de vierde verdieping. Dankzij de plafonds van 3,3 meter hoog heb je in in deze woningen een heel ruimtelijk gevoel. De appartementen in The Jay worden compleet afgewerkt met keuken, sanitair en tegelwerk. De bouw gaat naar verwachting in september (2022) van start. Als alles volgens plan verloopt, kun jij begin 2024 als een van de eerste bewoners van Bajeskwartier je intrek nemen in een gloednieuw, duurzaam en onderhoudsvrij appartement.

Interesse? Geef nu alvast je voorkeuren aan

Heb je belangstelling voor een appartement in The Jay? Kijk dan op de projectsite voor meer informatie en meld je nu alvast aan voor de woning(en) van jouw voorkeur. Je krijgt dan vanzelf te horen wanneer de verkoop start.

Bajeskwartier: nieuwe, groene stadswijk in Amsterdam Oost, met 1.350 woningen

Bajeskwartier wordt een groene en duurzame stadswijk die verrijst op de plek van de voormalige Bijlmerbajes in Amsterdam. De wijk telt straks zo’n 1.350 woningen, variërend van sociale huur- tot zeer luxe koopappartementen. Gezinnen, studenten, expats, ouderen, ondernemers en creatievelingen zullen zich in Bajeskwartier thuisvoelen. Een versmarkt, een gezondheidscentrum en voorzieningen op het gebied van cultuur & design maken Bajeskwartier tot een levendige en veelzijdige wijk. De 16 gebouwen zijn ontworpen door 11 toonaangevende architectenbureaus.

Bekijk overzicht