Nieuws
30 november 2022

Ervaar wat superieur wooncomfort is tijdens Christmas Experience in The Mayor (17 december)

Ervaar hoe superieure luxe en ultiem wooncomfort aanvoelen tijdens de Christmas Experience in transformatieproject The Mayor in Amstelveen, op zaterdag 17 december tussen 15.00 en 17.00 uur. U kunt de nieuwe modelwoning bezichtigen en voor de kerstsfeer zorgen kerstbomen, live muziek, glühwein, kerstbrood, sweets en een barista. Meld u aan via de projectsite.

Nog diverse high end woningen beschikbaar in The Mayor

The Mayor bestaat uit acht zogeheten ‘residences’. In het achtste en laatste gebouw, The Mayor Eight, is nog een aantal XXL Apartments beschikbaar. Ook zijn er nog enkele vrijstaande Villa’s beschikbaar.

XXL Apartments: riant wonen met maximaal wooncomfort

Met XXL Apartment in The Mayor Eight heeft u iets unieks in handen. Met woonoppervlaktes van 180 tot 300 vierkante meter en riante buitenruimtes (in de vorm van terrassen of tuinen) woont u hier als een vorst. U heeft vloerverwarming en vloerkoeling, veel daglicht door grote raampartijen en schuifpuien, twee badkamers met hoogwaardig sanitair en tegelwerk, en twee parkeerplaatsen in de beveiligde garage. U kiest zelf de indeling en er zijn royale stelposten voor de keuken en de inrichting van uw terras of tuin. Er zijn nog enkele appartementen beschikbaar met vrij op naam-prijzen vanaf 1,5 miljoen euro. Sommige van deze appartementen liggen op de begane grond en hebben een tuin van bijna 300 (!) vierkante meter.

Villa’s: nu kopen is snel wonen; oplevering eerste kwartaal 2023

Behalve appartementen zijn er ook Villa’s. Daarin komt het beste van meerdere werelden samen. Alle voordelen van vrij wonen met een heerlijke tuin, en toch profiteren van de gemaksdiensten die ook voor de luxere appartementen gelden. Bovendien: rust, privacy en geborgenheid, met de bruisende stad zo dichtbij. En dan de villa’s zelf. Wat een luxe. Wat een ruimte, met woonoppervlaktes van 174 tot 213 vierkante meter. U heeft veel daglicht, fraaie badkamers, vloerverwarming en koeling, een indeling die u zelf kiest, royale stelposten voor de keuken en de inrichting van uw tuin, en een privé parkeerbox met twee plakken in de beveiligde parkeergarage. Daarnaast heeft u ook nog het gemak van een privé lift, waarmee u vanuit de beveiligde garage naar alle verdiepingen van uw huis kunt. Voor de inrichting kunt u zich laten inspireren door voorstellen van een van de bekendste designers van Nederland: Bertram Beerbaum van Kabaz uit Laren. De prijzen: vanaf 1.760.000 euro (v.o.n.). De Villa’s worden in het eerste kwartaal van 2023 opgeleverd. Nu kopen is dus snel wonen!

M-Exclusive: allerlei gemaksdiensten, exclusief voor bewoners

De ultieme luxe is overal aanwezig in The Mayor. Van de goed beveiligde parkeergarage tot de schitterend afgewerkte openbare ruimtes met unieke kunstwerken. Maar wat The Mayor echt bijzonder maakt, is M-Exclusive. Een hospitality service die exclusief is voor bewoners. In de planning staan een Gym en een Coffee corner. Bijzonder is de aanwezigheid van een conciërge voor het regelen van postpakketten, stomerijservice en taxiservice. Op verzoek worden uw gasten ontvangen. Bij vakantie of afwezigheid past de conciërge op uw appartement. En heeft u last minute een oppas nodig? Vraag de conciërge en het wordt geregeld.

Aanmelden voor Christmas Experience in The Mayor (17 december)

De Christmas Experience op zaterdag 17 december is van 15.00 tot 17.00 uur. U kunt zich aanmelden via www.woneninthemayor.nl. Dan kunt u meteen aangeven met hoeveel personen u komt.

The Mayor: exclusief wonen aan een nieuw park, nabij Stadshart Amstelveen

The Mayor is een transformatieproject, waarbij een voormalig kantoorgebouw verandert in een unieke woonlocatie met internationale allure aan het nieuwe Meanderpark, waar de A9 straks onder ‘verdwijnt’. Via dat park wandelt u straks zo naar het Stadshart Amstelveen, met zijn vele winkel-, horeca- en cultuurvoorzieningen. Ook Amsterdam ligt dichtbij.

Bekijk overzicht