Nu in verkoop: fase 2 De Werf bij de Sluis in Muiden. Inschrijving sluit op 25 oktober

Nu in verkoop: fase 2 De Werf bij de Sluis in Muiden. Inschrijving sluit op 25 oktober
13 oktober 2021

Schitterend wonen met uitzicht op de Vecht, het Muiderslot en passerende boten, en met de optie van een eigen aanlegsteiger voor de deur. Het kan in nieuwbouwproject De Werf bij de Sluis in Muiden. Op zaterdag 9 oktober is fase 2 in verkoop gegaan met een succesvol event op locatie. U kunt zich tot 25 oktober (12.00 uur) inschrijven voor een van de appartementen, penthouses of werfhuizen. De makelaars laten u graag op afspraak het aanbod en de maquette zien.

De Werf, fase 2: werfhuizen, appartementen en penthouses

De woonoppervlaktes in deze tweede fase lopen uiteen van circa 109 tot ongeveer 237 vierkante meter. Alle woningen hebben een tuin of terras. Eén woning, een vrijstaand werfhuis, heeft zelfs twee terrassen en ook nog eens een tuin. De koopsommen variëren van circa 675.000 tot circa 1.850.000 euro (v.o.n.). Dit is inclusief een SieMatic keuken en een badkamer met sanitair van het topmerk Tortu. Ook de strak afgewerkte plafonds zijn bij de koopsom inbegrepen. Elke woning heeft een of twee parkeerplekken in de onderliggende garage. Die koopt u er apart bij. Daarnaast heeft u het eerste recht op de huur van een ligplaats voor een boot. Daarmee vaart u zo de Vecht of het IJmeer op.

Pak snel uw kans en schrijf u in. Dat kan tot maandag 25 oktober (12.00 uur)

Op zaterdag 9 oktober was de start verkoop, met een gezellig event op de locatie. Kon u hierbij niet aanwezig zijn? Geen probleem: de makelaars leiden u op afspraak graag persoonlijk rond over de werf en geven dan een toelichting op het aanbod van fase 2. Alle verkoopdocumentatie staat op de projectsite. U kunt zich inschrijven tot maandag 25 oktober (12.00 uur) via de woningzoeker. Wilt u een afspraak maken of heeft u vragen over het project? Neem dan contact op met Heeren Makelaars (020-4702255) of Nienaber Makelaars (0294-417118).

Bouw fase 1 gaat starten

Sinds de start verkoop van fase 1 en de pre-sale van fase 2 zijn inmiddels meerdere woningen in optie genomen. Ook zijn de eerste kavels verkocht. De bouwwerkzaamheden voor fase 1 gaan dan ook snel van start. Scholtens Bouw is inmiddels begonnen met het bouwrijp maken van de grond voor fase 1.

Woningen met scheepswerf-uitstraling, zichtlijnen richting Vecht en Muiderslot

De charme van De Werf bij de Sluis in Muiden zit ‘m in de variatie in het woningaanbod en in de ligging in het sfeervolle en historische centrum van Muiden. Maar zeker ook in de jachthaven voor de deur, van waaruit u zo naar de Vecht of het IJmeer vaart. De ontwerpen van de woningen dragen eveneens bij aan het bijzondere karakter. Rijnboutt Architecten heeft in die ontwerpen het verleden als scheepswerf meegenomen. Ook bijzonder: de optimale beleving van de omgeving, dankzij zichtlijnen richting de Vecht, de kleurrijke Herengracht en het Muiderslot. Zo voelt u ‘op’ De Werf straks overal de connectie met het historische Muiden. Tegelijkertijd woont u hier dicht bij het Gooi en Amsterdam.

Autoluw binnenterrein, kade als ontmoetingsplek

U kunt uw auto straks parkeren in de garage onder het binnenterrein, dat autovrij en fietsluw wordt. Deze buitenruimte wordt een fijne ontmoetingsplek, zonder dat bewoners er hinder van ondervinden. Een andere plek om elkaar te ontmoeten, is straks de kade. Daar kunt u onder het genot van een glas wijn naar de passerende bootjes kijken of ouderwets flaneren.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.