Nieuws
27 januari 2022
Sluishuis, Amsterdam: alleen nog terrace-appartementen en duplex penthouses beschikbaar

Het blijft goed gaan met de verkoop van de woningen in Sluishuis, het opvallende wooncomplex aan en boven het IJ in Amsterdam. Inmiddels zijn de woningtypes ‘penthouse’ en ‘cantilever’ uitverkocht. Maar er zijn nog wel enkele woningen van het type ’terrace’ en ‘duplex penthouse’ beschikbaar. In die duplex penthouses woont u niet alleen riant, maar ook nog eens op de bovenste verdiepingen. Daardoor heeft u een prachtig uitzicht over het IJ.

Duplex penthouses Sluishuis, Amsterdam: gemaakt voor levensgenieters

Een van de afbeeldingen in de slider onderaan dit artikel laat zien dat de duplex penthouses prachtig gelegen zijn. Deze woningen zijn gemaakt voor levensgenieters. De zeer riante afmetingen, één of meer buitenruimtes en een ongeëvenaard uitzicht. Een beleving die in Nederland zijn gelijke niet kent. In de volgende video’s zie je het mooie, vrije uitzicht richting het noorden en oosten.

Duplex penthouses Sluishuis: riant wonen, volop luxe

De duplex penthouses bieden een formidabele living en eetkamer op de ene verdieping en drie slaapkamers op de andere verdieping. Hier leeft u samen, zonder elkaar voor de voeten te lopen. Kamers met luxe inloopkasten zijn de basis en vanzelfsprekend heeft u volop de ruimte. De woonoppervlaktes lopen uiteen van 112 tot 214 vierkante meter. De prijzen variëren van 917.990 tot 1.374.512 euro (v.o.n.). Het nog beschikbare aanbod duplex penthouses vindt u op de aanbodpagina op de projectsite.

Ook nog terrace-appartementen beschikbaar in Sluishuis

Behalve duplex penthouses zijn er ook nog appartementen beschikbaar van het type ‘terrace’. Deze kenmerken zich door prachtige terrassen die op het zuiden georiënteerd zijn. Ook typerend: de houten gevelbekleding en de goed verzorgde plantenbakken. De terrace-appartementen bevinden zich op de tweede tot en met de tiende verdieping. De woonoppervlaktes variëren van 77 tot 211 vierkante meter. De prijzen lopen uiteen van 674.588 tot 1.420.005 euro (v.o.n.). Het terras is een verlengstuk van uw appartement. Dankzij de beschutting kunt u al vroeg in het najaar lekker buiten zitten. Behalve een terras heeft u ook een of twee balkons. Uw totale buitenruimte kan daarmee oplopen tot wel 75 vierkante meter. Met zo veel ruimte heeft u altijd een lekker plekje in de zon, of juist in de schaduw.

Modelwoning bezoeken

Sinds kort is een van deze appartementen (bouwnummer 4 van 91 vierkante meter) ingericht als modelwoning. Deze modelwoning is op afspraak te bezichtigen. Neem hiervoor via e-mail of telefonisch contact op met een van de makelaars. U vindt de contactgegevens op deze pagina op de projectsite. Maak pas een afspraak voor een bezichtiging als u het beschikbare aanbod appartementen heeft bekeken en weet naar wel bouwnummer uw interesse uitgaat. U kunt de makelaars ook bellen om samen het aanbod door te nemen. Zij helpen u graag.

Bekijk hier de video van de modelwoning:

Bezichtigen alleen op afspraak

Bezichtiging van de modelwoning is alleen mogelijk op afspraak. De makelaar neemt u op een veilige manier mee over de bouwplaats. U kunt nog geen gebruik maken van een lift; het appartement is via trappen bereikbaar. In verband met de veiligheid worden kinderen niet toegelaten op de bouwplaats. Ook niet in de modelwoning.

Bekijk overzicht