Nieuws
14 maart 2024

San Francisco (HIGH5): appartementen vanaf 321.961 euro in Haarlem. Nu in verkoop

Wil jij wonen op een levendige én parkachtige plek in Haarlem? Dan is nieuwbouwproject HIGH5 in Haarlem Nieuw Zuid iets voor jou. HIGH5 bestaat uit vijf gebouwen met circa 569 koop- en huurwoningen, vooral appartementen. De 49 appartementen en vier stadswoningen van het eerste gebouw (San Francisco) zijn nu online in verkoop. De prijzen beginnen bij 321.961 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via de projectsite. Op woensdag 20 maart is er een Meet & Greet met het verkoopteam. 

San Francisco (HIGH5): appartementen en stadswoningen aan water of marktplein

San Francisco is een U-vormig gebouw, dat verrijst aan het water en aan het marktplein. De appartementen zijn ongeveer 56 tot 89 vierkante meter groot en hebben twee of drie kamers. De stadswoningen hebben vier kamers en een woonoppervlak van zo’n 100 vierkante meter. De woningen voldoen aan de nieuwste duurzaamheidseisen, met onder meer hoogwaardige isolatie en vloerverwarming. Dat levert veel comfort op en een lagere energierekening. Heel fijn: de appartementen en stadswoningen worden opgeleverd met een complete badkamer en keuken. Die zijn bij de koopsom inbegrepen. De prijzen beginnen bij 321.961 euro (v.o.n.).

Balkon, tuintje en gemeenschappelijke daktuin

Alle woningen in San Francisco hebben een eigen buitenruimte. Bij de appartementen is dat een balkon, bij de stadswoningen een privé-tuintje én een balkon. Er is ook een gemeenschappelijke daktuin, waar je van de zon kunt genieten en je buren kunt ontmoeten. Je fiets of scootmobiel stal je in het hart van het gebouw. Voor een deel van de appartementen is daar ook een parkeerplek voor de auto beschikbaar (niet bij de koopsom inbegrepen). Behalve woningen krijgt het gebouw ook een commerciële ruimte. Die komt op de begane grond en de tweede verdieping. Dit zorgt voor extra levendigheid rondom San Francisco.

Het woningaanbod in San Francisco in het kort:

  • Appartementen (twee of drie kamers) van circa 56 tot circa 89 vierkante meter.
  • Stadswoningen (vier kamers) van circa 100 vierkante meter.
  • Prijzen vanaf 321.961 euro (v.o.n.).
  • Duurzaam en energiezuinig.
  • Prijzen inclusief complete badkamer en keuken.
  • Een aantal appartementen heeft een eigen parkeerplek (niet bij de koopsom inbegrepen).
  • Collectieve fietsenstalling met eigen plekken.
  • Aangelegde daktuin op de derde verdieping.

HIGH5, San Francisco: appartementen en stadswoningen nu in verkoop

Heb je interesse in een koopwoning in San Francisco? De online verkoop is gestart. Bekijk het woningaanbod via de woningselector op de projectsite en schrijf je in.

Woensdag 20 maart: in gesprek met het verkoopteam tijdens Meet & Greet

Wil je tijdens de inschrijfperiode in gesprek met het verkoopteam? Of vind je het lastig om je online in te schrijven? Kom dan op woensdag 20 maart naar de Meet & Greet. Dan kun je alles over het project vragen. Je bent tussen 18:30 en 20:00 uur welkom in het kantoor van Overspaern Makelaardij aan de Frieslandlaan 1A in Haarlem.

HIGH5: nieuwbouw voor starters, ouderen en gezinnen

Of je nu op zoek bent naar je eerste stek, groter wil gaan wonen of juist kleiner, in HIGH5 gaat iedereen zich thuisvoelen. Het bestaat uit vijf gebouwen met circa 569 koop- en huurwoningen, vooral appartementen. Behalve gebouw San Francisco zijn dat de gebouwen San Jose, San Diego, Long Beach en Los Angeles. HIGH5 is onderdeel van de stedelijke vernieuwing van Haarlem Nieuw Zuid. Hier ontstaat een levendig verblijfsgebied met woningen, winkels, cultuur, maatschappelijke voorzieningen en mogelijk een overdekte foodhal. Kloppend hart van Nieuw Zuid is het Californiëplein. Dit levendigheid van dit plein is voelbaar in HIGH5, en sluit mooi aan bij de bedrijvigheid die daar komt. Tegelijkertijd staan de gebouwen met de ‘voeten’ in parkachtig groen en worden ze omgeven door water.

Wonen in Haarlem, tussen stad en strand

Wonen in HIGH5 is heerlijk wonen in Haarlem. Deze stad heeft alles wat je je maar wensen kunt. In het oude centrum, op nog geen kwartier fietsen, vind je bijvoorbeeld een uitgebreid winkelaanbod, gezellige horeca en een veelzijdig cultureel aanbod. Maar ook in de directe omgeving van HIGH5 bevinden zich allerlei voorzieningen; een supermarkt, een bioscoop en een bushalte liggen letterlijk om de hoek. Ook andere winkels en horeca bevinden zich op loopafstand. En wil je even de stad uit? Stap dan op de fiets en rijd naar het strand en de duinen.

Bekijk overzicht