Nieuws
27 april 2020
Nu in presale: laatste fase Larense Veld. Ruime en energieneutrale woningen in Almere Haven

Een dorpse uitstraling, veel woonruimte, heerlijke tuinen en de nabijheid van veel groen en stedelijke voorzieningen. Je combineert het in nieuwbouwproject Larense Veld in Almere Haven. De laatste fase van dit geliefde en energieneutrale project is nu in presale. Het gaat om 44 ruime eengezinswoningen en 12 nog ruimere tweekappers. De presale periode sluit op maandag 11 mei (17.00 uur). 

Schrijf je in tijdens de presale voor voorrang bij toewijzing woningen

Tijdens de presale kun je je inschrijven voor het woningtype van jouw voorkeur. Als je je tijdens de presale periode via de projectsite aanmeldt als belangstellende, kun je je direct inschrijven voor de presale en je woningvoorkeur opgeven. Informatie over de woningtypen en de indicatieprijzen staan eveneens op de site, bij ‘Woningaanbod’. Ook blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over het project, zoals wanneer de verkoop start. Als je tijdens de presale een voorkeur voor een of meer woningen aangeeft, krijg je voorrang bij de toewijzing van de woningen na de start van de verkoop.

Larense Veld: eengezinswoningen en tweekappers met een dorpse uitstraling in Almere

Net als de woningen in de eerste twee fases krijgen de woningen in fase 3 van Larense Veld de geliefde, dorpse architectuur van de jaren dertig. De eengezinswoningen worden minstens 132 vierkante meter groot, al zijn er ook grotere rij- en hoekwoningen (vanaf 148 vierkante meter). De tweekappers worden nog ruimer, met woonoppervlaktes van minimaal 159 vierkante meter. Deze woningen worden bovendien opgeleverd met een garage. Alle woningen in fase 3 hebben een fijne tuin. Bij de tweekappers hoort een parkeerplaats op eigen grond. Ook bij diverse hoekwoningen kun je je auto op de eigen oprit (naast het huis) parkeren. Een garage behoort eveneens tot de mogelijkheden.

Vloerverwarming, sanitair en keuken voor aantrekkelijke prijs

Alle woningen krijgen vloerverwarming, zowel op de begane grond als op de eerste verdieping. Ook worden ze opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk. Daarnaast kun je voor een aantrekkelijke prijs een keuken laten installeren. De prijzen van de woningen moeten nog worden vastgesteld.

Energieneutraal, dus meer lenen en/of een lagere rente

De woningen van fase 3 worden energieneutraal, dus bijzonder energiezuinig. Daarvoor zorgen (onder meer) zonnepanelen, uitstekende isolatie, drielaagse beglazing en een eigen lucht-water-warmtepomp. De EPC, een maatstaf voor energiezuinigheid, is 0. Dat is nóg energiezuiniger dan wettelijk verplicht. Je huis is dan ook helemaal voorbereid op de toekomst. Extra voordelen: je energiekosten zijn lager en je kunt bij een aantal banken meer geld lenen en/of een aantrekkelijke rentekorting krijgen.

Bekijk deze film voor een goede indruk van de locatie van Larense Veld:

Wonen in Almere, omringd door parken en natuur, nabij het stadshart

Nieuwbouwproject Larense Veld ligt in nieuwbouwwijk De Laren in Almere Haven. Dat is op nog geen tien autominuten van het stadshart van Almere. Daar vind je zo’n 400 winkels, talrijke uitgaansgelegenheden en culturele voorzieningen. Veel dichter bij huis kun je je dagelijkse boodschappen halen en ligt multifunctioneel centrum De Aquamarijn. Daarin zijn een basisschool, kinderopvang en een activiteitencentrum gevestigd. Rondom de wijk kun je uitstekend ontspannen in het groen. Larense Veld grenst aan drie parken: het Beginbos, het Vroege Vogelbos en het Kromslootpark, een groot natuurgebied. Je kunt hier heerlijk wandelen, hardlopen, fietsen of even neerstrijken bij het theehuis met de schaapskooi. Voor een hele dag ontspanning kun je terecht bij Thermen La Mer in het Vroege Vogelbos. Verder zijn er volop mogelijkheden voor watersporters, want je woont in Larense Veld nabij de haven en het Gooimeer. En wil je de stad en ook de polder uit? Neem dan de A6. Binnen een halfuur zit je in de binnenstad van Amsterdam.

Bekijk overzicht