Rivers: bekijk de nog beschikbare huurappartementen tijdens open huizen

Rivers: bekijk de nog beschikbare huurappartementen tijdens open huizen
10 januari 2016

Het comfort van nieuwbouw, het gemak van huren. Je vindt het in Rivers, een schitterend appartementencomplex in het geliefde Amsterdam-Zuid. Van de 75 huurappartementen is nog een beperkt aantal beschikbaar. Het gaat om appartementen met drie kamers en een tuin, balkon of terras. De oplevering is in februari. De huurprijzen beginnen bij 1.400 euro euro per maand, exclusief servicekosten. Op woensdag 20 en 27 januari is er open huis.

De open huizen vinden plaats in de modelwoning aan de Gaasterlandstraat 128 in Amsterdam. Je bent daar op alle drie de open dagen van 15.30 tot 16.30 uur welkom. Vooraf aanmelden is niet nodig. Alle informatie over Rivers vind je op www.hureninrivers.nl.

Huurappartementen met luxe keuken en badkamer

Rivers is een initiatief van AM en een belegging van Bouwinvest. De nog beschikbare huurappartementen zijn circa 88 tot 110 vierkante meter groot. Elk appartement is uitgerust met een luxe keuken, die compleet is ingericht en voorzien van inbouwapparatuur. Ook de badkamer is luxe afgewerkt. Er zijn nog 11 appartementen beschikbaar. Alle informatie hierover staat op www.hureninrivers.nl/woningzoeker.

Parkeerplaats, fiestenstalling en berging

Behalve een complete keuken en een luxe badkamer krijgen de appartementen een berging in de woning. Daarnaast heb je de mogelijkheid een parkeerplaats te huren in de ondergrondse parkeergarage (51 plaatsen). Daar kun je ook je fiets kwijt. De stalling is via een lift met het gebouw verbonden. Een aantal woningen wordt ontsloten via een galerij.

Rivers: oplevering in februari

De bouw van Rivers nadert zijn voltooiing. De oplevering is in de derde week van februari. Je kunt er dus al heel snel in.

Je eigen woonstijl: vtwonen inrichtingspakket

Als huurder van een appartement in Rivers kun je ervoor kiezen je woning te laten opleveren in een woonstijl die bij jou past. Je kunt daarvoor kiezen voor een van de vtwonen inrichtingspakketten die voor dit project zijn bedacht: pure basic, new classic of true romance. Het inrichtingspakket bestaat uit een vloer en plinten door het hele huis, en één muur, die wordt geschilderd in een kleur naar keuze.

Overal dichtbij door centrale ligging

Rivers verrijst in het populaire Amsterdam-Zuid, nabij de Rivierenbuurt met zijn vele gezellige restaurantjes. Aan de ene kant ligt de Zuidas, het internationale ‘centrumgebied’ dat steeds meer een hippe stadswijk wordt, aan de andere kant vind je aantrekkelijke parken waar je heerlijk kunt ontspannen, zoals het Amstelpark, het Beatrixpark en het Martin Luther Kingpark.


Meer nieuws

Nieuws
The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

The Robin: eerste studio's en appartementen in Bajeskwartier begin 2022 in verkoop

26 november 2021
Nieuws
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

25 november 2021
Nieuws
The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

The Mayor Amstelveen: superieure luxe, ultiem wooncomfort. Bezoek de modelwoning op 11 december (in kerstsfeer)

25 november 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.