• Over het project:

    Quatrebras Park QII Résidence Quatrebras

  • 28 woningen
    0 beschikbaar
  • Woningsoort
  • Woonoppervlakte
    51m² - 171m²

Résidence Quatrebras: appartementen in dorps en groen Badhoevedorp. Start verkoop: 26 maart

Résidence Quatrebras: appartementen in dorps en groen Badhoevedorp. Start verkoop: 26 maart
18 maart 2021

Comfortabele nieuwbouwappartementen met 2, 3 of 4 kamers en ruime balkons en terrassen, in een dorpse omgeving met veel groen. Ontdek de mogelijkheden van nieuwbouwproject Résidence Quatrebras in Badhoevedorp, nabij Amsterdam. Dit statige appartementengebouw verrijst in nieuwbouwwijk Quatrebras Park. De online inschrijving start vrijdag 26 maart.

Résidence Quatrebras: ook appartementen met study, speelkamer of tv-kamer

Résidence Quartrebras telt 28 appartementen. Het aanbod bestaat uit twee-, drie- en vierkamerappartementen, met woonoppervlaktes van circa 51 tot ongeveer 94 vierkante meter. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, variërend van een balkon tot een ruim terras. Twee appartementen hebben zelfs een eigen tuin. Bijzonder zijn de C-appartementen. Dit zijn driekamerappartementen van circa 84 vierkante meter met een half afgezonderde ruimte in de woonkamer. Die ruimte kun je heel goed als study, speelkamer of tv-kamer gebruiken. Kroon op het gebouw zijn 2 riante penthouses, van 161 en 171 vierkante meter. Beide penthouses hebben 4 kamers, 2 badkamers en een riant dakterras. De prijzen van de appartementen variëren van ongeveer 300.000 tot circa 565.000 euro (v.o.n.). De penthouses hebben koopsommen van rond het miljoen.

Appartementen Résidence Quatrebras: compleet, comfortabel en energiezuinig

De appartementen en penthouses van Résidence Quatrebras worden opgeleverd met een fraaie keuken, een complete badkamer en met vloerverwarming en vloerkoeling. De woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Zonnepanelen op het dak wekken voldoende energie op om te voldoen aan de energievraag van de algemene ruimten.

Belangstelling? Schrijf je vanaf vrijdag 26 maart in

Heb je belangstelling voor een appartement in Résidence Quatrebras in Badhoevedorp? Schrijf je dan vanaf vrijdag 26 maart in via de projectsite.

Zo’n 1.200 woningen erbij in Badhoevedorp

Résidence Quatrebras is onderdeel van nieuwbouwwijk Quatrebras Park, die op de plek van de voormalige A9 verrijst. De wijk is de eerste in een nog grotere gebiedsontwikkeling. Er volgen nog twee woningbouwlocaties: Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. Alles bij elkaar krijgt Badhoevedorp er in de komende jaren zo’n 1.200 woningen bij. Verder wordt de dorpskern vernieuwd.

Badhoevedorp: groen, rustig en dorps. En niet ver van hartje Amsterdam

Badhoevedorp, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, ligt ten zuidwesten van Amsterdam. Met 12.000 inwoners is het een rustig en vooral ook groen dorp. Er zijn diverse basisscholen en in de directe omgeving ligt het Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Zoals in veel dorpen bloeit in Badhoevedorp het verenigingsleven. En Amsterdam? Het centrum van de hoofdstad is slechts 20 minuten fietsen. Lekker dichtbij dus, en toch ver weg van alle drukte.


Meer nieuws

Nieuws
Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

Alles over de nieuwbouwplannen in Badhoevedorp op informatiemarkt (20 november)

22 oktober 2021
Nieuws
Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

Park Valley: een nieuwe, groene stadswijk met ruim 700 woningen in Diemen

22 oktober 2021
Nieuws
Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

Orangerie: appartementen op een landgoed, nabij Heemstede en Haarlem. Nu te koop

14 oktober 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.