Nieuws
5 februari 2024

Ravelijn: huurappartementen in de vrije sector in Diemen, nabij Amsterdam. Binnenkort in verhuur

Huurappartementen in de vrije sector, op een bruisende plek én op slechts vijf minuten met de tram van het levendige Amsterdam Oost. Ontdek nieuwbouwproject Ravelijn, op de hoek van de Arent Krijtsstraat en de Hartveldseweg in Diemen. De verhuur start dit voorjaar. Het gaat om 51 energiezuinige huurappartementen met één, twee of drie slaapkamers en woonoppervlaktes van circa 50 tot 89 vierkante meter. Het aanbod is gevarieerd, er is voor elk wat wils: singles, stellen en … vrienden. Inderdaad, want er zijn ook tien friends-appartementen, die je huurt met (bijvoorbeeld) een vriend, familielid of collega. Meld je via de projectsite aan om op de hoogte te blijven. 

Ravelijn: huurappartementen nabij Amsterdam: compleet, comfortabel en duurzaam

Alle appartementen in Ravelijn zijn compleet, comfortabel en zeer energiezuinig. Ze worden opgeleverd met sausklare wanden, een luxe keuken met inbouwapparatuur en een moderne badkamer met inloopdouche. Daarnaast zijn ze voorzien van vloerverwarming en lichte vloerkoeling (via warmte-koude opslag). Het gebouw heeft zonnepanelen en de appartementen zijn gasloos en uitstekend geïsoleerd. Het voorlopige energielabel is A+++.

Huurappartementen in Diemen met eigen buitenruimte

Alle huurappartementen hebben een eigen buitenruimte, in de vorm van een terras, balkon of loggia. Bij zeven appartementen is die buitenruimte ronduit groot, variërend van 15 tot 23 vierkante meter. Het gebouw is voorzien van een lift, een gezamenlijke fietsenstalling en een parkeergarage, waarin circa twintig parkeerplaatsen beschikbaar zijn. Deze worden te huur aangeboden.

Friends-appartementen Ravelijn: samen en toch zelfstandig

De tien friends-appartementen zijn bedoeld voor mensen die geen relatie hebben, maar samen en toch zelfstandig willen wonen. Deze woningen hebben twee slaapkamers en aangrenzend een eigen badkamer. De woonkamer, de keuken, de buitenruimte en het toilet worden gedeeld. Een van de voordelen is natuurlijk dat je maar de helft van de huur betaalt. Een ander voordeel is dat je gezelschap hebt en je toch kunt terugtrekken in je eigen ruimte. Het beste van twee werelden.

Buurtwinkels om de hoek, sportvoorzieningen, kunst, cultuur, horeca en winkelcentra op fietsafstand

Ravelijn is een markant U-vormig woongebouw met speelse belijning en hoge ramen. Als je met de fiets of de tram de A10 onderdoor rijdt, zit je al in het levendige Amsterdam Oost. Eerst passeer je Park de Meer, met allerlei sportvoorzieningen. Schaatsen, tennissen, padellen, voetballen en bridgen; het kan hier allemaal. En als je even doorrijdt, dan vind je een uitgebreid aanbod van kunst, cultuur, horeca en winkels. Dankzij hotspots als Oostpoort, de Javastraat, de Dappermarkt en de Middenweg is Oost een geliefd stadsdeel bij Amsterdammers. Maar ook in Diemen zélf heb je volop voorzieningen. Om de hoek van Ravelijn vind je diverse buurtwinkels en horeca. Even verderop heb je een sportschool en een zwembad, maar ook twee parken: het Diemerpark en het Bergwijkpark. Op vijf minuten fietsen ligt een groot (overdekt) winkelcentrum waar ook nog eens twee keer per week markt is.

Op fietsafstand van Amsterdam. Ook niet ver van Het Gooi, Almere en Utrecht

Niet alleen Amsterdam Oost ligt dichtbij. Vanaf Ravelijn rijd je binnen twee minuten de A10 op, die snel aanhaakt op de A1 en de A2. Daardoor ben je ook zo aan de andere kant van de hoofdstad. Het Gooi, Almere en Utrecht zijn eveneens prima aan te rijden. Geen auto? Geen probleem. Tram 19 (richting Amsterdam) stopt voor de deur. En je kunt ook de trein pakken; in vijf minuten fiets je naar Station Diemen of Station Diemen-Zuid

De voordelen van huren in Ravelijn in het kort:

 • 51 huurappartementen.
 • 4 woningtypen: 9 tweekamerappartementen, 26 driekamerappartementen, 6 vierkamerappartementen en 10 friends-appartementen.
 • Woonoppervlaktes van circa 50 tot 89 vierkante meter.
 • Buitenruimtes in de vorm van een terras, balkon of loggia.
 • Sausklare wanden.
 • Moderne badkamer met inloopdouche.
 • Luxe keuken met inbouwapparatuur.
 • Zeer energiezuinig: A+++ label.
 • Alle appartementen gelijkvloers en bereikbaar met lift of vanaf de straatkant.
 • Gezamenlijke fietsenstalling.
 • Circa 20 parkeerplaatsen te huur.

Belangstelling? Blijf op de hoogte. De verhuur start dit voorjaar

Heb je belangstelling voor een huurappartement in Ravelijn? Schrijf je hier in als belangstellende. Dan blijf je op de hoogte. De verhuur start dit voorjaar, dus binnenkort. De huurprijzen zijn nog niet bekend.

Bekijk overzicht