Nieuws
27 januari 2022
Rabobank helpt starters met ‘Bieden met meer zekerheid’

Speciaal voor starters op de woningmarkt introduceert de Rabobank ‘Bieden met meer zekerheid’. Dat is een online hypotheekverklaring over hoeveel jij als starter kunt lenen én een vrijblijvend rente-aanbod. Daarmee heb je meer zekerheid over je financiering. Dat schept vertrouwen richting de verkoper. Zo onderscheid je je van andere kopers en maak je jouw bod net wat sterker.

Voordelen online hypotheekverklaring Rabobank voor starters

Als jij voor het eerst van je leven een huis wil kopen, wil je je kansen vergroten en je van andere belangstellenden onderscheiden. Ook wil je zekerheid over wat je kunt betalen. Je wilt ‘Bieden met meer zekerheid’ en de online hypotheekverklaring van de Rabobank helpt je daarbij. De voordelen van deze verklaring op een rijtje:

Snel meer zekerheid over je financiering

In slechts een paar stappen (online) krijg je een verklaring over hoeveel je kunt lenen. Zo heb je meer zekerheid over je financiering en breng je met een zeker gevoel een bod uit.

Een vrijblijvend rente-aanbod dat drie weken vaststaat

Je krijgt een vrijblijvend rente-aanbod, dat voor drie weken voor je wordt vastgezet. Stijgt de rente in de tussentijd? Dan heb je daar geen last van. Zo kom je niet voor verrassingen te staan als je een hypotheekofferte bij de Rabobank aanvraagt. Een fijn idee!

Een bod dat net wat sterker is

Door een officiële hypotheekverklaring toe te voegen aan je bod geef je de verkopende partij meer zekerheid dat je in staat bent het huis te betalen. Dat versterkt je positie.

Meer weten?

Wil je meer weten over ‘Bieden met meer zekerheid’? Kijk dan op de website van de Rabobank of vraag via deze pagina of een van de adviseurs je belt.

Bekijk overzicht