• Over het project:

  Quatrebras Park Quartier II fase 3- 52 w

 • 52 woningen
  1 beschikbaar
  waarvan 1 in optie
 • Woningsoort
  Rijwoning
 • Woonoppervlakte
  136m² - 167m²
 • Prijs
  v.a. € 652.500

Quatrebras Park (Badhoevedorp): nu inschrijven voor rijwoningen, tweekappers en appartementen

Quatrebras Park (Badhoevedorp): nu inschrijven voor rijwoningen, tweekappers en appartementen
2 april 2021

Rustig en comfortabel wonen in een groene en dorpse omgeving, nabij Amsterdam. Het kan in de laatste fase van deelgebied Quartier II in de geliefde nieuwbouwwijk Quatrebras Park in Badhoevedorp. Deze fase bestaat uit 44 rij- en hoekwoningen en acht twee-onder-één-kapwoningen. De online inschrijving is op 1 april gestart. Wil je liever een appartement? Ook dat kan. Eerder gingen de twee-, drie- en vierkamerappartementen in gebouw Résidence Quatrebras in verkoop. Inschrijven voor zowel de eengezinswoningen als de appartementen kan tot dinsdag 13 april (12.00 uur).

Eengezinswoningen en twee-onder-één-kapwoningen in Quatrebras Park

Het laatste woningaanbod in deelgebied Quartier II bestaat uit vier typen rij- en hoekwoningen en één type tweekapper. De prijzen beginnen bij 570.000 euro (v.o.n.).

Rij- en hoekwoningen met een fijne tuin, vanaf 570.000 euro

De rij- en hoekwoningen zijn er in vier typen. Het gaat in alle gevallen om drielaagse woningen met oppervlaktes van circa 136 tot 167 vierkante meter. In alle woningen is de woonkamer op de achtertuin gericht, die je via een schuifpui kunt betreden. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde. In een van de woningtypen is de keuken onderdeel van een erker, in andere woningtypen loop je via openslaande deuren vanuit de keuken zo je voortuin in of je veranda op. Op de eerste verdieping heb je, afhankelijk van het woningtype, drie of vier slaapkamers en een badkamer. De tweede verdieping bestaat uit een extra kamer en een vliering voor extra opbergruimte. Sommige woningen zijn op de eerste of tweede verdieping ook nog voorzien van een of twee Franse balkons. Ongeacht het woningtype kun je kiezen voor een andere indeling. De prijzen lopen uiteen van 570.000 tot 710.000 euro (v.o.n.). De inschrijving verloopt via www.quatrebraspark.nl en sluit dinsdag 13 april (12.00 uur).

Riante twee-onder-één-kapwoningen met aangebouwde garage

De twee-onder-één-kapwoningen (type Lavande C2) liggen aan een plantsoen en zijn 161-162 vierkante meter groot. Op de eerste verdieping heb je 4 slaapkamers. Daar bevinden zich ook de badkamer en een apart toilet. De tweede verdieping bestaat uit een extra kamer en een vliering. Met een dakkapel creëer je hier nog meer ruimte. De woonkamer op de begane grond is gericht op de tuin, de keuken ligt aan de voorzijde. Bijzonder: vanuit de keuken loop je via openslaande deuren zo je voortuin in. Ideaal aan deze woningen is ook de aangebouwde garage. De prijzen zullen variëren van 770.000 tot 790.000 euro (v.o.n.). Ook voor deze woningen kun je je tot dinsdag 13 april (12.00 uur) inschrijven via www.quatrebraspark.nl.

Appartementen vanaf 299.000 euro in Quatrebras Park, Badhoevedorp

Een aantal dagen geleden ging in Quartier II appartementengebouw Résidence Quartrebras in verkoop. Dit fraaie gebouw telt 28 twee-, drie- en vierkamerappartementen, met woonoppervlaktes van circa 51 tot ongeveer 94 vierkante meter. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte, variërend van een balkon tot een ruim terras. Twee appartementen hebben zelfs een eigen tuin. Bijzonder zijn de C-appartementen. Dit zijn driekamerappartementen van circa 84 vierkante meter met een half afgezonderde ruimte in de woonkamer. Die ruimte kun je heel goed als study, speelkamer of tv-kamer gebruiken. Kroon op het gebouw zijn twee riante penthouses, van 161 en 171 vierkante meter. Beide penthouses hebben vier kamers, twee badkamers en een riant dakterras. De prijzen van de appartementen variëren van 299.000 tot 560.000 euro (v.o.n.). De penthouses hebben koopsommen van rond het miljoen. Ook voor de appartementen kun je je nog inschrijven tot dinsdag 13 april (12.00 uur) via de projectsite.

Nieuwbouwwoningen in Quatrebras Park: compleet, comfortabel en energiezuinig

Alle woningen in Quartier II van Quatrebras Park worden opgeleverd met een fraaie keuken, een complete badkamer en met vloerverwarming en vloerkoeling. De woningen zijn gasloos en voorzien van een bodemwarmtepomp. Zonnepanelen op het dak wekken de energie op die nodig is voor de installaties en om comfortabel te kunnen wonen. De eengezinswoningen zijn afhankelijk van de locatie energie-neutraal of nul-op-de-meter. Dat scheelt in de energielasten. De nul-op-de-meterwoningen zijn nog een stapje duurzamer. Bij die woningen wekken de PV-panelen voldoende energie op voor zowel het gebouwgebonden als het huishoudelijk energieverbruik. De zonnepanelen op het dak van het appartementencomplex zijn bedoeld voor het energieverbruik van de algemene ruimten.

Zo’n 1.200 woningen erbij in Badhoevedorp

Quatrebras Park wordt een groene wijk, op de plek van de voormalige A9. De wijk is de eerste in de gebiedsontwikkeling. Er volgen nog twee woningbouwlocaties: Quatrebras Dorp en Quatrebras Centrum. Alles bij elkaar krijgt Badhoevedorp er in de komende jaren zo’n 1.200 woningen bij. Verder wordt de dorpskern vernieuwd.

Badhoevedorp: groen, rustig en dorps. En niet ver van hartje Amsterdam

Badhoevedorp, onderdeel van de gemeente Haarlemmermeer, ligt ten zuidwesten van Amsterdam. Met 12.000 inwoners is het een rustig en vooral ook groen dorp. Er zijn diverse basisscholen en in de directe omgeving ligt het Amsterdamse Bos, waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen of hardlopen. Zoals in veel dorpen bloeit in Badhoevedorp het verenigingsleven. En Amsterdam? Het centrum van de hoofdstad is slechts 20 minuten fietsen. Lekker dichtbij dus, en toch ver weg van alle drukte.


Meer nieuws

Nieuws
24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

24 en 25/9: start verkoop Typisch Tuinstad: 189 appartementen en gezinswoningen in Nieuw-West

21 september 2021
Nieuws
Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

Open huis LIFE op vrijdag 24/9. Huurappartementen voor 50+ in Houthaven, Amsterdam

20 september 2021
Nieuws
Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

Start verkoop fase 2 Werf bij de Sluis in Muiden, op zaterdag 9 oktober

20 september 2021

Je browser is verouderd!

Je gebruikt waarschijnlijk Internet Explorer of een verouderde versie van een andere browser. Met een verouderde browser kun je onze website helaas niet meer (goed) gebruiken.

Internet Explorer wordt inmiddels niet meer ondersteund. Als alternatief kan er gekozen worden voor de opvolger van deze browser, Microsoft Edge. Of je stapt over naar een andere browser, zoals Google Chrome.