Nieuws
17 maart 2024

Quatrebras Centrum, Badhoevedorp: rijwoningen en tweekappers nabij Amsterdam. Nu in pre-sale

Rustig, riant en duurzaam wonen in een groene en dorpse omgeving, op fietsafstand van Amsterdam. Het kan in nieuwbouwproject Quatrebras in Badhoevedorp. Daar is nu een nieuwe fase in pre-sale: Quatrebras Centrum. Je vindt hier rij- en hoekwoningen in diverse varianten en twee-onder-één-kapwoningen. Bijzonder: een deel van de woningen heeft een niveauverschil op de begane grond (split-level). Je kunt nu alvast je voorkeur aangeven.

Quatrebras Centrum: 49 rijwoningen en tweekappers in dorpshart Badhoevedorp

Quatrabras Centrum is onderdeel van het nieuwe dorpshart van Badhoevedorp en telt 49 woningen, verdeeld over de deelfases Oost en West. Het nieuwe wijkje ligt op loopafstand van winkels en horeca. Het woningaanbod in Quatrebras Centrum is gevarieerd en bestaat uit rij- en hoekwoningen in diverse varianten, en enkele twee-onder-één-kapwoningen.

Nieuwbouw in de stijl van de jaren dertig

Zoals in eerdere fases van Quatrebras is de stijl die van de jaren dertig. Je ziet warme kleuren bakstenen, erkers, subtiele accenten in het metselwerk, witte sierlijsten en (op de begane grond) witte kozijnen. Nog iets bijzonders: een deel van de woningen zijn split-level woningen. Dankzij een niveauverschil op de begane grond, met de keuken en de woonkamer op verschillende hoogtes, voelen deze huizen extra ruimtelijk aan. Over de keuken gesproken. Alle woningen in Quatrebras Centrum worden opgeleverd met een luxe keuken met inbouwapparatuur. En met een moderne badkamer. Het woningaanbod in het kort:

Rij- en hoekwoningen met vier, vijf of zes kamers en fijne tuin

De rijwoningen hebben woonoppervlaktes van circa 131 tot 167 vierkante meter, de hoekwoningen zijn ongeveer 154 of 174 vierkante meter groot. Afhankelijk van de grootte heb je vier, vijf of zes kamers. Alle woningen hebben een fijne achtertuin. Aan de voorkant heb je een veranda, erker of openslaande deuren. Hier en daar is de kap gedraaid, wat voor speelse accenten zorgt. De prijzen lopen uiteen van ongeveer 660.000 tot 795.000 euro (v.o.n.).

Twee-onder-één-kapwoningen met zeven kamers en parkeerplek op eigen terrein

De tweekappers hebben woonoppervlaktes van circa 153 tot ongeveer 179 vierkante meter en zeven (!) kamers. Ook deze woningen hebben een fijne tuin. Aan de voorzijde is bovendien ruimte genoeg voor een parkeerplaats op eigen grond. De koopsommen: 875.000 euro (v.o.n.).

Interesse? Geef nu alvast je voorkeuren aan

Heb je belangstelling voor een woning in Quatrebras Centrum? Bekijk dan het aanbod in deelgebied Oost en in deelgebied West op de projectsite, maak een account aan en geef je voorkeuren door. Ontwikkelaar AM gebruikt deze informatie om je op de hoogte te houden over de woningtypen van jouw keuze. Let op: je kunt je nog niet op een bouwnummer inschrijven. Dat kan als de verkoop start.

Ook nog enkele tweekappers beschikbaar in eerdere fase Quatrebras

Kun je niet wachten om in Quatrebras te wonen? Bekijk dan het nog beschikbare aanbod in de vorige fase, Quatrebras QIII fase 2. Daar zijn nog enkele twee-onder-één-kapwoningen en een rijwoning beschikbaar. Klik hier om het aanbod in deze fase te bekijken.

Quatrebras: wonen in Badhoevedorp, nabij alle voorzieningen van Amsterdam

In Quatrebras woon je in een dorpse omgeving, op een halfuur fietsen van het centrum van Amsterdam. Alle voorzieningen van de hoofdstad zijn dus binnen handbereik, al heeft Badhoevedorp ook van alles te bieden. Zoals diverse scholen, horecagelegenheden, winkels, een weekmarkt en drie supermarkten. Ook zijn er talrijke sportclubs, bijvoorbeeld voetbal, padel, tennis, zwemmen en hockey. En dóór de wijk komt het Groene Lint, een groen wandel- en fietspad met allerlei mogelijkheden om te sporten. Over groen gesproken: op twintig minuten fietsen ligt het uitgestrekte Amsterdamse Bos.

Bekijk overzicht