Nieuws
25 november 2021
Proef de sfeer in Sluishuis. Bezoek de modelwoning

Het is zover! De modelwoning van Sluishuis, aan het IJmeer in Amsterdam, is klaar om kijkers te ontvangen. De modelwoning in het markante gebouw is volledig afgewerkt en ingericht. Zo krijgt u een uitstekende indruk van hoe het is om straks in Sluishuis te wonen.

Modelwoning: Terrace-appartement van 91 vierkante meter

Er is voor gekozen om een van de Terrace-appartementen in te richten. Het gaat om een appartement van circa 91 vierkante meter met – uiteraard – een terras, maar ook met een balkon. Terras en balkon zijn samen goed voor circa 28 vierkante meter aan buitenruimte. Er zijn nog verschillende Terrace-appartementen beschikbaar met woonoppervlaktes variërend van ongeveer 91 tot 183 vierkante meter. Heel divers dus! Bekijk ze op de Terrace-pagina van de Sluishuis-website.

Bel de makelaar om een bezoek aan de modelwoning in te plannen

Wilt u de modelwoning bezoeken en echt ervaren hoe het is om straks in Sluishuis te wonen? Bel dan een van de makelaars om een bezichtiging in te plannen: hun contactgegevens vindt u onderaan deze pagina. Als u geïnteresseerd bent in een ander woningtype, dan kunt u uiteraard ook contact met hen opnemen.

Bezichtigen alleen op afspraak

Bezichtigen is alleen mogelijk op afspraak. De makelaar neemt u op een veilige manier mee over de bouwplaats naar de modelwoning. Het is nog niet mogelijk om gebruik te maken van een lift; het appartement is via trappen bereikbaar. In verband met de veiligheid worden kinderen niet toegelaten op de bouwplaats, en ook niet in de modelwoning.

Exclusieve afwerking en inrichting

De afwerking en de inrichting van de modelwoning zijn verzorgd door Julia Living. Zij ontwerpen exclusieve woonbelevingen, realiseren maatwerk-interieurs en organiseren complete verbouwingen. Ook de kopers van Sluishuis kunnen gebruikmaken van de diensten van Julia Living.

Bekijk overzicht