Nieuws
6 februari 2024

Porto, Almere DUIN: wonen met een vakantiegevoel. Bouw gestart, nog appartementen beschikbaar

Machtige vergezichten over het water, een strand praktisch naast de deur, duinen in de directe omgeving en volop ruimte en luxe in huis. In de nieuwe woontoren Porto in Almere DUIN heb je elke dag een vakantiegevoel. Deze eyecatcher krijgt 102 appartementen verdeeld over 24 woonlagen. Er zijn nog appartementen beschikbaar met koopsommen vanaf 500.000 euro (v.o.n.). De bouw is onlangs gestart.

Porto: complete appartementen met buitenruimte en parkeerplaats, vanaf 500.000 euro

Porto verrijst in deelgebied Kop Noord, op loopafstand van het strand aan het IJmeer. De nog beschikbare appartementen hebben woonoppervlaktes van 90 tot 166 vierkante meter, verdeeld over drie of vier kamers. Alle woningen worden opgeleverd met een complete SieMatic keuken met Siemens inbouwapparatuur, en met fraai sanitair. Ze hebben ook allemaal een fijne buitenruimte, zo veel mogelijk op het water gericht. Bij elk appartement hoort een eigen parkeerplaats in de onderliggende garage. De prijzen lopen uiteen van 500.000 tot 967.500 euro (v.o.n.).

Porto: bijna energie-neutraal, dat ga je merken aan je energierekening

Je woont in Porto riant, comfortabel én heel energiezuinig. Porto voldoet aan de BENG-eisen (Bijna Energie-Neutraal Gebouw). Dat betekent onder meer dat je appartement gasloos is en bijzonder goed geïsoleerd. Dat ga je merken je aan je energierekening. Los daarvan zorgt het voor meer comfort: de temperatuur is stabiel, de lucht altijd vers en de geluidsoverlast vrijwel nihil.

Interesse? Schrijf je in of kom naar het informatiecentrum

Heb je belangstelling voor een van de nog beschikbare appartementen in Porto? Ga dan naar de woningzoeker op de projectsite, bekijk de informatie en schrijf je in. Wil je eerst oriënterend met het verkoopteam in gesprek? Kom dan naar het informatiecentrum aan de Duinstraat 31 in Almere. Dit kan elke eerste zaterdag van de maand tussen 10:00 en 13:00 uur, zonder afspraak. Komt dat niet uit, maak dan een afspraak op een moment dat jou wel uitkomt. Neem hiervoor contact op met Sense Vastgoed (020-4711904 of info@duin.nl) of met Brockhoff Makelaars (020-5437375 of info@brockhoff.nl).

DUIN: wonen tussen strand, jachthaven, duinen en stad

DUIN is een bijzondere nieuwbouwwijk in Almere Poort, vooral dankzij het unieke, aangelegde duinlandschap. Je vindt hier duinen van wel 10 meter hoog, maar ook bosachtige gebieden, een fraaie jachthaven en een heerlijk strand. Voorzieningen vind je in en rond de DUINhal. Zoals een supermarkt, restaurants, een sportschool, een yogastudio en kinderopvang. En wil je een dagje shoppen of naar musea en evenementen, dan zijn het centrum van Almere en Amsterdam nooit ver weg.

Bekijk overzicht