• Over het project:

  Park De Velst

 • 24 woningen
  8 beschikbaar
  waarvan 8 in optie
 • Woningsoort
 • Woonoppervlakte
  156m² - 163m²
 • Prijs
  v.a. € 699.840 - € 744.840

Park de Velst: schitterende villa’s met unieke architectuur in Heemskerk. In december in verkoop

Park de Velst: schitterende villa’s met unieke architectuur in Heemskerk. In december in verkoop
20 november 2020

Er gaat iets heel speciaals gebeuren in Heemskerk. Wie oog heeft voor architectuur, kunst en fijne details herkent direct de passie en het vakmanschap in de villa’s van Park de Velst. De verkoop van de villa’s van dit spectaculaire en spraakmakende nieuwbouwproject start in december. De prijzen beginnen bij circa 679.000 euro (v.o.n.). 

Villa’s met architectuur van Maya’s en Amsterdamse School

Architect Marlies Rohmer is de geestelijke moeder van de villa’s in Park de Velst. Zij heeft met een ongekende visie, een streven naar de hoogst haalbare kwaliteit en veel bevlogenheid een kunstwerk ontworpen. Het ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op The Ennis House in Los Angeles van de wereldberoemde architect Frank Loyd Wright. The Ennis House is gebaseerd op oude Maya-tempels. Rhomer combineert in Park de Velst deze Maya-stijl met de metselarchitectuur van de Amsterdamse School. Dit leidt tot unieke villa’s, monumenten van de toekomst.

Wonen op terpen in het park

Park de Velst bestaat uit drie opgetilde ensembles van 8 villa’s die zijn ingepast in het park. Deze ensembles liggen op een woonterp van 40 centimeter hoogte. Je kijkt vanuit je woning direct het park in. Het parkachtige karakter krijgt dankzij de toepassing van sedumdaken en tuinmuren met plantenbakken extra nadruk. De architectuur kenmerkt zich door bijzonder metselwerk met versieringen, verschillende verbanden in de gevels, overstekken, laddervensters en licht gekleurde stenen. Aan de parkzijde domineren versierd metselwerk, geelbruine bakstenen vlakken en opgetilde (dak)terrassen met overstekken. Door verspringingen in de rooilijn ontstaat een patio-achtig karakter.

Duurzame monumentale villa met energielabel A++++

De moderne villa’s zijn stuk voor stuk unieke bouwwerken. Ze worden gebouwd met materialen van de hoogste kwaliteit en energieneutraal, dankzij zonnepanelen, uitstekende isolatie en een warmtepomp. De EPC (een waarde die aangeeft hoe energiezuinig een huis is) is 0. Daarmee scoren ze nog beter dan de strengste wettelijke eisen. Het energielabel van de woningen is A++++.

Veel woonruimte, toekomstbestendig

Elk ensemble van 8 villa’s heeft een half besloten entree. Je woont hier dus heerlijk vrij, met slechts een beperkt aantal buren. Parkeren doe je onder de carport op je erf.  De villa’s hebben woonoppervlaktes van circa 160 vierkante meter. Op de begane grond heb je ruim 100 vierkante meter ruimte. Dankzij die enorme ruimte kun je hier ook een werkkamer of extra slaap- en badkamer creëren. Dan heb je alles gelijkvloers. Op de verdieping heb je drie slaapkamers en een ruime badkamer. Prettig als je op zoek bent naar ruimte, voor nu en in de toekomst.

Verkoop start in december

De koopsommen voor deze unieke villa’s beginnen bij ongeveer 679.000 euro (v.o.n.). De verkoop zal in december starten. De voorbereidingen zijn in volle gang. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan nu aan via www.parkdevelst.nl. Zodra de exacte datum van de start verkoop bekend is, ontvang je een uitnodiging. Voor meer informatie kun je ook contact opnemen met Teer Makelaars via 0251-233 023 of per e-mail.

De foto’s van de interieurs en het park zijn stockfoto’s, waar geen rechten aan kunnen worden ontleend.


Meer nieuws

Nieuws
Bouw iconische woontoren De Prins op Oostenburg (Amsterdam Centrum) gestart

Bouw iconische woontoren De Prins op Oostenburg (Amsterdam Centrum) gestart

18 mei 2021
Nieuws
Vrijdag 21 mei: start verhuur appartementen in Cruquiuswerf, Amsterdam

Vrijdag 21 mei: start verhuur appartementen in Cruquiuswerf, Amsterdam

12 mei 2021
Nieuws
Nieuw aanbod lofts en appartementen in Republica, Amsterdam Noord: luxe wonen op levendige plek (eigen grond)

Nieuw aanbod lofts en appartementen in Republica, Amsterdam Noord: luxe wonen op levendige plek (eigen grond)

12 mei 2021